Android'den IOS'a geçtikten sonraki deneyimlerim

genjutsu69

Hectopat
Daha fazla  
21 Aralıkta yenilenmiş telefon alacağım diye bir konu açmıştım. Alacağım telefon ise iPhone 7 idi bazı arkadaşların yazdıklarını ve yakınlarımın tavsiyesi üzerine iPhone 7 Plus alacaktım ondan sonra yenilenmiş telefonlar hakkında uzun bir araştırma sonuçu yenilenmiş telefon yerine temiz bir ikinci el almak daha mantıklı geldi. Bilgili bir abimle ve bütcemi arttırarak 128 GB Gold renginde iPhone 8 Plus aldım IOS'a ilk kez geçtim ve asla pişman değilim bayağı güzel akıcı ve hoş.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok doğru karar almışsın bende öyle yaptım her 2 yıla bir sıfır androide para bayılacağıma 2.el iphone aldım 4 yıldır kafam rahat hiçbir sıkıntısı yok

Minimum kalite farkı ektedir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı uğurlu olsun hocam, iPhone alarak hayatınızdaki iyi bir karar vermiş oldunuz.

Yenilenmiş falan bilmiyorum hiç oralı olmadım ben direkt sıfır alma taraftarıyım tabii. Bende iPhone 12 geçmiştim Samsung'dan ve uzun süre Samsung kullanan biri olarak söylüyorum bir daha dönmeyi düşünmüyorum gençleştim resmen bu kadar mı fark eder.

2.5 haftadır 7 kullanıyorum;
Öncelikle o stabilite vs. muazzam. Birkaç oyun denedim 4 GB RAM'lı sözde uçan kaçan güncel cihazlarla orta ayarda alamadıklarımı en yükseğe çekerek fazlasıyla aldım. Küçüklüğü bana çok tatlı geldi önceden cebime sığmıyorlardı. Şarjı evet hızlı bitebiliyor. Sadece sosyal medyada takıldım ve notlarıma baktığım gün 17-18 saat götürebildi beni iPhone 7. kamera olarak kullandığım tüm Android'lerden iyiydi kesinlikle. Sonraki telefonum iOS ve ondan sonraki de iOS ve ondan sonraki de iOS olacak.

Hayırlı olsun, Touch ID çalışıyor mu ve pil sağlığı kaç?

Her şeyi sıkıntısız calışıyor.

Fazlasıyla.

Hayırlı uğurlu olsun hocam, iPhone alarak hayatınızdaki iyi bir karar vermiş oldunuz.

Kesinlikle.

Uzun zamandır J7 Pro kullanıyordum fazlasıyla fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…