Android'den IOS'a geçtikten sonraki deneyimlerim

Gençleştik resmen.

Seneye J7'nin mağzadan çatır çatır çektiği uygulamayı sadece izlemek sorunda kalırsın. Hayırlı olsun.
Eyvallah.

Apple ailesine hoş geldiniz.
Hoş bulduk.

J7 İnstagram kaldırıyor mu hala? .
Olay sadece instagram değil ki. İnternet tarayıcısı olur, harita olur, youtube(newpipe denen bir dost zaten mevcut) olur, facebook olur. Yeterli internet deneyimi için Android 6 bile iş görecek seviyede. İnstagram benim aklıma bile gelmedi çünkü kullanmıyorum. Benlik sorun yok.
Bazı j serisi modelleri android 9 da aldı sanırım.

İfadeler: Vio

Hala iOS 13'e güncelleme veren uygulamalar mevcut. WhatsApp bile iPhone 4 desteğini daha yeni kesiyor. Örneğin WP için sadece iOS 12 lazım.

Hala iOS 13'e güncelleme veren uygulamalar mevcut. WhatsApp bile iPhone 4 desteğini daha yeni kesiyor. Örneğin WP için sadece iOS 12 lazım.

iPhone 4 7.1.2'de kalmış, WhatsApp ne zamana kadar çalıştı bilmiyorum ama bu telefona güncelleme desteğinin kesileli en az 3 yıl olmuştur. iOS 7 2013 sürümü, iOS 12 ise 2018 sürümü imiş.
Şu anda Android 4.2 WhatsApp için yetiyor ve kasım 2012 gibi çıkmış. Uygulama desteğinde Android çok avantajlı.

Hayırlı olsun.

Anlatamazsın adam hiç ios kullanmamış
Diyorki s22 ultra kullanıyorum kasmıyor diyor bir kere iphone x kullansın 13 te kullanmasın x kullansın diyecekki x bile s22ultradan daha stabil.

Bunun aynısını şeyede anlatamıyorsun 75hz monitör kullaniyor hic 144hz 1 ms görmemiş diyorki farketmiyor aynı diyor.
deneyinlemeyene anlatamazsın.

Oysaki arada öyle bir farklar var ki mükemmel.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…