Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Merhaba Android'den iPhone veri aktarımı yapıyorum fakat 2 saat 51dk takılı kaldı ve ilerlemiyor bunun çözümü nedir? Teşekkürler.
Merhaba Android'den iPhone veri aktarımı yapıyorum fakat 2 saat 51dk takılı kaldı ve ilerlemiyor bunun çözümü nedir? Teşekkürler.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 12 Eylül 2024 #2 Resul alaca dedi: Merhaba Android'den iPhone veri aktarımı yapıyorum fakat 2 saat 51dk takılı kaldı ve ilerlemiyor bunun çözümü nedir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha bekleyin maalesef böyle sorunlar olabiliyor.
Resul alaca dedi: Merhaba Android'den iPhone veri aktarımı yapıyorum fakat 2 saat 51dk takılı kaldı ve ilerlemiyor bunun çözümü nedir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha bekleyin maalesef böyle sorunlar olabiliyor.
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 xquerzy dedi: Hocam biraz daha bekleyin maalesef böyle sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1saattir bekliyorum aynı uygulamada sorun mu var anlamadım.
xquerzy dedi: Hocam biraz daha bekleyin maalesef böyle sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1saattir bekliyorum aynı uygulamada sorun mu var anlamadım.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 12 Eylül 2024 #4 Resul alaca dedi: Yaklaşık 1saattir bekliyorum aynı uygulamada sorun mu var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha dayanamazsanız sıfırdan kurun maalesef bu süreç çok uzun sürüyor.
Resul alaca dedi: Yaklaşık 1saattir bekliyorum aynı uygulamada sorun mu var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha dayanamazsanız sıfırdan kurun maalesef bu süreç çok uzun sürüyor.
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #5 xquerzy dedi: Hocam biraz daha dayanamazsanız sıfırdan kurun maalesef bu süreç çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Kaç defadır deniyorum başka yolu yok mu aktarmanın ya da internetle mi alakalı Max 20Mbps alıyorum download ve modem üst katta ben 1 Altay'ım.
xquerzy dedi: Hocam biraz daha dayanamazsanız sıfırdan kurun maalesef bu süreç çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Kaç defadır deniyorum başka yolu yok mu aktarmanın ya da internetle mi alakalı Max 20Mbps alıyorum download ve modem üst katta ben 1 Altay'ım.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 12 Eylül 2024 #6 Resul alaca dedi: Kaç defadır deniyorum başka yolu yok mu aktarmanın ya da internetle mi alakalı Max 20Mbps alıyorum download ve modem üst katta ben 1 Altay'ım. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi mobil verinizle deneyin isterseniz birde (biraz fazla harcayabilir)
Resul alaca dedi: Kaç defadır deniyorum başka yolu yok mu aktarmanın ya da internetle mi alakalı Max 20Mbps alıyorum download ve modem üst katta ben 1 Altay'ım. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi mobil verinizle deneyin isterseniz birde (biraz fazla harcayabilir)
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #7 xquerzy dedi: Hocam kendi mobil verinizle deneyin isterseniz bir de (biraz fazla harcayabilir) Genişletmek için tıkla... Kaç GB gider.
xquerzy dedi: Hocam kendi mobil verinizle deneyin isterseniz bir de (biraz fazla harcayabilir) Genişletmek için tıkla... Kaç GB gider.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 12 Eylül 2024 #8 Resul alaca dedi: Kaç GB gider. Genişletmek için tıkla... Hocam valla belli olmaz bir şey diyemeyeceğim.
Resul alaca dedi: Kaç GB gider. Genişletmek için tıkla... Hocam valla belli olmaz bir şey diyemeyeceğim.
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #9 xquerzy dedi: Hocam vallahi belli olmaz bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki benim fotolar Google yedekleme açıl kursam misal maili girdikten sonra fotoğraflar geliyor mu?
xquerzy dedi: Hocam vallahi belli olmaz bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki benim fotolar Google yedekleme açıl kursam misal maili girdikten sonra fotoğraflar geliyor mu?