A Aokan Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 56 5 Kasım 2021 #1 Merhaba birkaç gün önce Anroid'ten IPhone'a geçtim. Sınavlar yüzünden pek bir aktarma vs. yapamadım. IOS'a taşıdan yapmıştım fakat herhangi bir veri vs. gelmedi. Sorum ise Android'ten IPhone'a nasıl WhatsApp mesaj ve fotoğraf aktarımı yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
Merhaba birkaç gün önce Anroid'ten IPhone'a geçtim. Sınavlar yüzünden pek bir aktarma vs. yapamadım. IOS'a taşıdan yapmıştım fakat herhangi bir veri vs. gelmedi. Sorum ise Android'ten IPhone'a nasıl WhatsApp mesaj ve fotoğraf aktarımı yapabilirim?
Speedster54 Femtopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 40 5 Kasım 2021 #2 Shareit adlı uygulama. Çözüm diye işaretlemeyi unutma.
A Aokan Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 56 5 Kasım 2021 #3 Speedster54 dedi: Shareit adlı uygulama. Çözüm diye işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Bunu ikisine de mi indirmem lazım?
Speedster54 dedi: Shareit adlı uygulama. Çözüm diye işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Bunu ikisine de mi indirmem lazım?
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #4 Speedster54 dedi: Shareit adlı uygulama. Çözüm diye işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Bu konun tipi soru konusu değil o yüzden çözüm olarak işaretleyemez.
Speedster54 dedi: Shareit adlı uygulama. Çözüm diye işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Bu konun tipi soru konusu değil o yüzden çözüm olarak işaretleyemez.
Speedster54 Femtopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 40 6 Kasım 2021 #5 Aokan dedi: Bunu ikisine de mi indirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bunu soracağına indirip deneyebilirdin. Evet ikisinede indirmen gerekiyor.
Aokan dedi: Bunu ikisine de mi indirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bunu soracağına indirip deneyebilirdin. Evet ikisinede indirmen gerekiyor.