Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #11 iefeyasar dedi: Benim asıl bahsettiğim olay hacklenmekten çok virüs. Sadece ifşalansa bie şey olmaz. Sadece saçma sapan mailler gelebilir. Genişletmek için tıkla... Ha tamam. O maillerin gelmesi bir tehdit oluşturmaz değil mi? Yani ben onları açıp üstüne basıp linkleri açmadıktan sonra.
iefeyasar dedi: Benim asıl bahsettiğim olay hacklenmekten çok virüs. Sadece ifşalansa bie şey olmaz. Sadece saçma sapan mailler gelebilir. Genişletmek için tıkla... Ha tamam. O maillerin gelmesi bir tehdit oluşturmaz değil mi? Yani ben onları açıp üstüne basıp linkleri açmadıktan sonra.
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #12 Jonhh dedi: Ha tamam. O maillerin gelmesi bir tehdit oluşturmaz değil mi? Yani ben onları açıp üstüne basıp linkleri açmadıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Son düzenleme: 31 Mart 2022
Jonhh dedi: Ha tamam. O maillerin gelmesi bir tehdit oluşturmaz değil mi? Yani ben onları açıp üstüne basıp linkleri açmadıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #13 iefeyasar dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... sorun mu olmaz hocam tam anlamadım kusura bakmayın
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #14 Jonhh dedi: sorun mu olmaz hocam tam anlamadım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Evet sorun olmaz ben eksik yazmışım asıl siz kusura bakmayın.
Jonhh dedi: sorun mu olmaz hocam tam anlamadım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Evet sorun olmaz ben eksik yazmışım asıl siz kusura bakmayın.