Android'den iOS'a WhatsApp mesajları nasıl aktarılır?

LAYNU

Hectopat
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD |
Meslek
Eğitim hayatı devam ediyor.
Android bir cihazdan iPhone 16 Pro'ya geçiş yaptım. Kurulum esnasında bana "Android'den iOS'a veri aktar" dedi, kabul etmedim. Şu an telefonun her şeyini ayarladım ancak WhatsApp mesajlarını, her şeyi denememe rağmen iOS'a aktaramadım. Bunu, telefonu sıfırlamadan yapmanın bir yolu yok mu? Tekrar uğraşmak istemiyorum.

Bende kuzenim dün iPhone 13 almış WhatsApp halletmeye çalıştım sıfırlamadan olmuyor ve mesajların çoğu geri gelmedi ve iPhone 13 alacaktım IPhone'den vazgeçtim evren mesaj yolladi bana galiba.

Bende kuzenim dün iPhone 13 almış WhatsApp halletmeye çalıştım sıfırlamadan olmuyor ve mesajların çoğu geri gelmedi ve iPhone 13 alacaktım IPhone'den vazgeçtim evren mesaj yolladi bana galiba.

Kral site güzel kelimeler söylememe izin verse çok mükemmel kürtçe sözlerim var da maalesef site izin vermiyor IOS'a sevgi dileklerimi iletiyorum sadece şimdi baştan sıfırlamam gerekecek Kuran'ıma telefonu parçalayasım geldi.

Kral site güzel kelimeler söylememe izin verse çok mükemmel kürtçe sözlerim var da maalesef site izin vermiyor IOS'a sevgi dileklerimi iletiyorum sadece şimdi baştan sıfırlamam gerekecek kuran'ıma telefonu parçalayasım geldi.

Yani ben sıfırlamıştım hocam. Bende kuzenim sayesinde elime ilk defa iPhone aldım (yaş 18)

Yani ben sıfırlamıştım hocam. Bende kuzenim sayesinde elime ilk defa iPhone aldım (yaş 18)

Ne diyeyim mecbur sıfırlayacağım profil resmime dönmüş gibiyim Allah daha iyilerini nasip etsin sana.

Ne diyeyim mecbur sıfırlayacağım profil resmime dönmüş gibiyim Allah daha iyilerini nasip etsin sana.

Teşekkür ederim hocam size de pek yardımcı olamadım ama bende pek bilmiyorum tek bildiğim sıfırladıktan sonra gelen ekrandan yapıldığı ve iCloud hesabı açarken dikkatli olmanız şifrenizi unutursanız geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı