Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #1 Merhaba, geçen Android'den IOS'a geçtim. Fakat WhatsApp masajlarımı IOS'a taşıyamıyorum. WhatsApp sohbet yedeğim Google Drive'a kayıtlı. IOS'da Google Drive seçeneği olmadığı için sohbetleri geri getiremiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?
Merhaba, geçen Android'den IOS'a geçtim. Fakat WhatsApp masajlarımı IOS'a taşıyamıyorum. WhatsApp sohbet yedeğim Google Drive'a kayıtlı. IOS'da Google Drive seçeneği olmadığı için sohbetleri geri getiremiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 7 Şubat 2021 #2 iOS'e taşı diye bir uygulaması var Apple'ın. Onunla her şeyi aktarabiliyorsunuz.
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #3 Asdasgudas dedi: IOS'e taşı diye bir uygulaması var Apple'ın. Onunla her şeyi aktarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O sistemi iPhone kurulumunda yapmam gerekiyordu sanırım.
Asdasgudas dedi: IOS'e taşı diye bir uygulaması var Apple'ın. Onunla her şeyi aktarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O sistemi iPhone kurulumunda yapmam gerekiyordu sanırım.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 7 Şubat 2021 #4 Nahz dedi: O sistemi iPhone kurulumunda yapmam gerekiyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Android telefonunuza yükleyeceksiniz. Daha sonra iCloud adresinizi doğrulayacaksınız. Gerisini halledecek.
Nahz dedi: O sistemi iPhone kurulumunda yapmam gerekiyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Android telefonunuza yükleyeceksiniz. Daha sonra iCloud adresinizi doğrulayacaksınız. Gerisini halledecek.
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #5 Asdasgudas dedi: Yok hocam Android telefonunuza yükleyeceksiniz. Daha sonra iCloud adresinizi doğrulayacaksınız. Gerisini halledecek. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı indirdim fakat kodu girin sayfası çıktı. Kodu nereden bulabilirim?
Asdasgudas dedi: Yok hocam Android telefonunuza yükleyeceksiniz. Daha sonra iCloud adresinizi doğrulayacaksınız. Gerisini halledecek. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı indirdim fakat kodu girin sayfası çıktı. Kodu nereden bulabilirim?
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 10 Şubat 2021 #6 WhatsApp kayıtları maalesef iki platform arası taşınmıyor.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 10 Şubat 2021 #7 Aracı uygulama kullanmak isterseniz bazı seçenekler var diye biliyorum.