Android'den IOS'a WhatsApp sohbeti nasıl aktarılır?

mrramen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üni. Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Bir arkadaşım androidden iPhone 16'ya geçti. WhatsApp sohbetlerini de geçirmek istiyor. Ancak ayarlarında androide aktarım gösteriyor sadece. Bir çözümü var mı nasıl yapılıyor?

ilk kurulumda aktarım yapabiliyorsunuz fakat bende bir iki kere hata vermişti sonra bakarım demiştim. Ne yazık ki bir çözüm bulamamıştım.

İlk kez kurarken aktarım yapılıyor kabloyla veya Wi-Fi ile, Android'e IOS'a taşı adlı uygulama yükleniyor onun dışında oluyor mu bilmiyorum.

İlk kez kurarken aktarım yapılıyor kabloyla veya Wi-Fi ile, Android'e IOS'a taşı adlı uygulama yükleniyor onun dışında oluyor mu bilmiyorum.

O zaman daha WhatsApp yüklendikten sonra herhangi bir işlem yapmadan mı başlatmak lazım? Bir de direkt arkadaşımın telefonda seçenek çıkmıyor IOS'a aktar diye. Bir sorun teşkil etmez değil mi?

O zaman daha WhatsApp yüklendikten sonra herhangi bir işlem yapmadan mı başlatmak lazım? Bir de direkt arkadaşımın telefonda seçenek çıkmıyor IOS'a aktar diye. Bir sorun teşkil etmez değil mi?

O konuda bilgim yok hocam kurulum yaptıysa artık normal WhatsApp'ı kullanabilir veya isterse tekrar sıfırlayıp bir daha kurulum yaparken Android'den iOSa taşıyabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı