6 694697 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Çözümler 1 9 Ağustos 2023 #1 Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? 694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... + APK...
Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? 694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... + APK...
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.620 Makaleler 1 Çözümler 17 9 Ağustos 2023 #2 Hocam APK inmez IOS'a. App Store'da da yoksa maalesef Iphone'da oynayamazsınız. Android'den oynayabilirsiniz ancak APK olarak IOS'a yüklenemez.
Hocam APK inmez IOS'a. App Store'da da yoksa maalesef Iphone'da oynayamazsınız. Android'den oynayabilirsiniz ancak APK olarak IOS'a yüklenemez.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 9 Ağustos 2023 #3 694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? + APK... Genişletmek için tıkla... IPhone'lere APK dosya yüklenemez. IPhone'lerin uygulama uzantısı IPA'dır.
694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? + APK... Genişletmek için tıkla... IPhone'lere APK dosya yüklenemez. IPhone'lerin uygulama uzantısı IPA'dır.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? + APK... Genişletmek için tıkla... Oyun nedir ? Oyunu Android’den iOS’a taşıyamazsınız.
694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? + APK... Genişletmek için tıkla... Oyun nedir ? Oyunu Android’den iOS’a taşıyamazsınız.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? + APK... Genişletmek için tıkla... Olmaz.
694697 dedi: Sevdiğim bir oyun var telefonum iPhone olduğu için indiremiyorum. Başka bir telefona indirsem (Oppo A55) bunu benim telefona atabilir miyim? + APK... Genişletmek için tıkla... Olmaz.