Android'den monitöre Type-C ile ekran yansıtma nasıl yapılır?

MertKahraman44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Telefonum Samsung Note 10 özelliklerinde USB 3.1 gen 1 yazıyor, MSI G274QPF-QD monitörüm Type-C kablosu ile direkt görüntü aktarımı yapabilir miyim? Telefonun orijinal şarj kablosu ile denedim olmadı.

Taşındığım eve henüz internet altyapısı gelmedi, iş yerinde telefondan Amazon Netflix'den indirdiğim filmleri telefondan izlemek yorucu oluyor.

Merhaba.

Telefonum Samsung Note 10 özelliklerinde USB 3.1 gen 1 yazıyor, MSI G274QPF-QD monitörüm Type-C kablosu ile direkt görüntü aktarımı yapabilir miyim? Telefonun orijinal şarj kablosu ile denedim olmadı.

Taşındığım eve henüz internet altyapısı gelmedi, iş yerinde telefondan Amazon Netflix'den indirdiğim filmleri telefondan izlemek yorucu oluyor.
Samsung dexi mi denemek istiyorsunuz?

Monitörün de type c girişi var ondan direkt kullanamazmıyım?
Normal kablo ile yapamazsın.

Samsung Dex'i açıp denediniz mi?

USB Hub ve HDMI kablosu kullanarak bunu çözebilirsin. Bu sayede Samsung Dex de aktif olur.

Samsung Dex'i açıp denediniz mi?
Denedim muhtemelen benim kablo ile alakalı olabilir görüntü gelmesi gerekiyorsa , kendi orjinal hızlı şarj kablosu ile denedim. akşam arkadaşlardan başka bir kablo götürüp deneyip test edeceğim çalışırsa yeni kablo alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı