Android'den Windows Phone'a Geçiş

Demekki siz ailecek telefondan anlamıyorsunuz. Lütfen milletin aklını karıştırma. Asıl bu devirde android kullanmak hata.

Tamam sen memnun olmayabilirsin ama milletin aklını karıştırmaya çalışma. Sen resmen burada windows phone telefonları kötülüyorsun.

şuan bu yorumu htc wp den atıyorum wp ye geçeceksen öncelikle amiral gemisi almanı tavsiye ederim bir de lumia haricine bulaşma stabiliteye gelince wp şuan iyi görünüyor ama her güncelleme de alt segment telefonlarda kasılma meydana geliyor ileri de üst segment wp ye sahip olmayanların başının ağrıyacağını düşünüyorum eski stabilite olmasının sebebi telefon sayısı fazla değildi şimdi sürekli telefon çıkartma derdinde wp bu da ileride bizleri kötü duruma sokuyor ama amiral gemisi alırsan seni 2-3 belki daha fazla götürebileceğini düşünüyorum markete gelince gelişmekte olan bir market ama bu durumu wp değil yazılım şirketleri çözmesi lazım bir Facebook , tumblr uygulamaları kötü android'e göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…