Çözüldü Discord Android'e nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
IPhone'dan Samsung'a geçiş yaptım, Discord kurmak istiyorum ama hangi siteyi kullanmam gerektiğini bilmiyorum kurmak için. Hangi siteyi kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN bağlanıp Play Store'dan indirebilirsin.

IPhone'dan Samsung'a geçiş yaptım, Discord kurmak istiyorum ama hangi siteyi kullanmam gerektiğini bilmiyorum kurmak için. Hangi siteyi kullanmalıyım?
Aurora store u indirip kurun ardından VPN ile girip indirebilirsiniz güvenlidir çünkü play store'dan çekiyor verileri (API), işte o link:

Files · 703aa8231515d48546658cb9f14ef8d7bd18247c · Aurora OSS / AuroraStore · GitLab

Play store için bölge değiştirme yapabilirsiniz fakat aurora daha hızlı ve kolay olur sizin için.

Öncelikle farklı ülkeye bağlı bir VPN aç (tercihen Planet VPN sen istediğini de kullanabilirsin).
Sonra ayarlara gidip uygulamalar kısmından Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bul daha sonra tüm verileri temizle.
VPN açıkken tekrar Google Play Store'a gir ülken değişmiş olmalı. Artık VPN kapalı dahi olsa da Google Play Store'da bölgeniz yabancı olarak gözükecek.

Tavsiyem üstteki linki kullanmanız hocam her açıdan daha kolay, hızlı ve ulaşılabilir.

Daha fazla bilgi için hocam:
VPN Kullanarak Google Play Store'da Ülke Nasıl Değiştirilir | VeePN Blog

Deniyorum teker teker, sağolun.

Aurora store u indirip kurun ardından VPN ile girip indirebilirsiniz güvenlidir çünkü play store'dan çekiyor verileri (API), işte o link:

Files · 703aa8231515d48546658cb9f14ef8d7bd18247c · Aurora OSS / AuroraStore · GitLab

Play store için bölge değiştirme yapabilirsiniz fakat aurora daha hızlı ve kolay olur sizin için.

Öncelikle farklı ülkeye bağlı bir VPN aç (tercihen Planet VPN sen istediğini de kullanabilirsin).
Sonra ayarlara gidip uygulamalar kısmından Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bul daha sonra tüm verileri temizle.
VPN açıkken tekrar Google Play Store'a gir ülken değişmiş olmalı. Artık VPN kapalı dahi olsa da Google Play Store'da bölgeniz yabancı olarak gözükecek.

Tavsiyem üstteki linki kullanmanız hocam her açıdan daha kolay, hızlı ve ulaşılabilir.

Daha fazla bilgi için hocam:
VPN Kullanarak Google Play Store'da Ülke Nasıl Değiştirilir | VeePN Blog
Aurora store indirip geçin discord ve birçok yasaklı uygulama mevcut kendimde 1.5 yıldır kullanmak tayım.

Nasıl kurabilirim? VPN ile beceremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı