B A T U H A N Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Aralık 2020 #11 Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #12 B A T U H A N dedi: Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... iOS için bilmiyorum. Fakat denemekten zarar gelmez.
B A T U H A N dedi: Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... iOS için bilmiyorum. Fakat denemekten zarar gelmez.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 8 Aralık 2020 #13 Çok güzel bir fikir. Sırf bunun için emulator kuracağım
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #14 B A T U H A N dedi: Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Evet, yapılabiliyor. B A T U H A N dedi: Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Safari'nin alt kısmındaki paylaş butonu.---->Ana ekrana ekle.---->İstediğiniz ismi verin.----->Ekle tuşuna basın.
B A T U H A N dedi: Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Evet, yapılabiliyor. B A T U H A N dedi: Gayet güzel olmuş acaba iOS için yapılabiliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Safari'nin alt kısmındaki paylaş butonu.---->Ana ekrana ekle.---->İstediğiniz ismi verin.----->Ekle tuşuna basın.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Aralık 2020 #15 Bu baya kullanışlı, el alışkanlığı ediniyorsun. iPhone'da bende kullanıyorum.