Android'in en kötü işletim sistemi: HyperOS

Bence en kötüsü HyperOS değil, HiOS da olabilir. Gerçekten berbat, onun hakkında da bir inceleme yapılabilir aslında.

Mesela Xiaomi 15 Ultra alınca bu söyledikleriniz geçerli mi bu telefonda da oluyor mu? bilmediğim ve hayatım boyunca hiç kullanmadığım için soruyorum.
Muhtemelen olmuyordur. 5000 liralık telefon kullananların yaşadığı ve yaşayacağı sorunları arkadaş yazmış. Adamlar Samsung'un alt seviyesi telefonun yarı parasına daha kaliteli cihaz satıyor, bizim fakir halkımız da sazan gibi atlıyor ve sonuç bu oluyor. Unutmayın ki bedava peynir ancak fare kapanında olur. Adamlar boşuna o cihazları o kadar ucuza vermiyorlar. Senin verilerini çalacak, sana reklam izletecek ki para kazansın.

Maalesef berbat sistem.

Konudan bağımsız Snapdragon işlemcili bir cihaz al Custom ROM at geç.
POCO X3 Pro vardı sorunu bu şekilde düzelttim.
Telefon resmen rahatladı bir anda hızlandı şaha kalktı.
MTK işlemci pişmanlık.
En berbat yazılım diyebilirim MIUI ve HyperOS.

Evet, çoğu ROM WhatsApp bile desteklemiyorda neyse

Evet, çoğu ROM WhatsApp bile desteklemiyorda neyse
hangi rom hocam ? CrDroid Evolition X Corvus OS ArrowOS LineageOS hepsi billurlu işletim sistemi ve çoğu Xiaomi cihazın işletim sisteminden kat kat iyi. Tabii kullanıcı arayüzü sevmez orası ayrı. Ben saf Android deneyimini çok beğeniyorum.

Superios ile pixel exprience kurdum ama WhatsApp çalışmamıştı.

Superios ile pixel exprience kurdum ama WhatsApp çalışmamıştı.
Evet ikisinde WhatsApp sorunlu ancak diğer yazılımlarda daha az sorun var hocam olabilir. Yıllardır geliştirme aşamasında hepsi. Tabii ben sadece oyun için kurmuştum birde kamera için gündelik kullanım için gereksiz olurdu uğraşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…