Android'in logosu değişti

En basitinden Android'de neredeyse 1.0 sürümünden beri var olan widget özelliğini Apple iOS 14'te Android'den çal... Pardon esinlenmişti.

Always on display da getirecekler Android'de yıllar önce geldi bu özellik ve IOS'ta hala çoğu özelliğin olmadığını düşünüyorum.

Always on display da getirecekler Android'de yıllar önce geldi bu özellik ve IOS'ta hala çoğu özelliğin olmadığını düşünüyorum.

İlk olarak Samsung S7/S7 Edge serisiyle Android 6 sürümüyle getirmişti diye biliyorum ben. IPhone'a ise iOS 16 ile gelmişti diye gördüm internetten.

İlk olarak Samsung S7/S7 Edge serisiyle Android 6 sürümüyle getirmişti diye biliyorum ben. IPhone'a ise iOS 16 ile gelmişti diye gördüm internetten.

Android çok hızlı gelişen bir sistem iOS neden yavaş hiçbir fikrim yok Apple fanboylarinin tek argümanlari güvenlik ve optimizasyon onun dışına Android 10 ise iOS 1

J7'lerin bazılarında bile vardı.

Samsung Galaxy S7 bile 7 yıllık olmuş. Zaman çok hızlı geçiyor.
Yani son 7 yılda çıkan çoğu AMOLED ekranlı Samsung telefonlarda bu özellik mevcut.

Kısacası Apple bayağı geç kalmış bu özelliği getirmek için. Ve ona rağmen ilk kendisi çıkarmış gibi davranıyor. Halbuki Samsung bunu 7 seneden beri sunuyor.

Son düzenleme:
Daha çok özellik var gelmeyen.

Mesela Samsung DeX. S, Note veya Z serisi bir Samsung kullanıyorsanız USB Type-C to HDMI bir kablo ile telefonunuzu bilgisayara çevirebiliyorsunuz.
Bu özelliğin Apple'da benzeri yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…