Android’te Wi-Fi bağlanma sorunu

fouur

Megapat
Daha fazla  
Merhaba diğer cihazlardan (bilgisayar ve iPhone’dan) kablosuz internete bağlanıyorum ama Android telefondan bağlanamıyorum. Sebebi nedir, yardımcı olabilecek var mı?
Cihaz: Sony Z2
3B0910D9-9697-4382-8EEB-9DA77848F151.jpeg

Telefonu resetlemeden bir yöntemi var mı?

DHCP ile ilgili bi hata oluşmuş olabilir yada yanlışlıkla farklı yapılandırma ayarları girmiş olabilirsiniz. Basit gelecek ama ağı unut dedikten sonra tekrar bağlantı sağladınız mı ?

Böyle bir ayar var ise buradan sadece ağları sıfırla.
Eki Görüntüle 463003
Bu ayar yok maalesef.
DHCP ile ilgili bi hata oluşmuş olabilir yada yanlışlıkla farklı yapılandırma ayarları girmiş olabilirsiniz. Basit gelecek ama ağı unut dedikten sonra tekrar bağlantı sağladınız mı ?
Foruma yazmadan denemiştim ama sonuç değişmedi.
Muhtemelen telefonunuz 5 GHz Wi-Fi bağlantısını desteklemiyor. 2.4 GHz deneyin. Bunu modem arayüzüne girerek yapabilirsiniz.
Öğrenci evindeyim apartmanda ortak ağ var o yüzden modeme erişimim mümkün değil kullanıcı adı şifre bilmiyorum. Ama bina eski ve apartmandakilerin bahsettiğiniz hızda modem kullandığını zannetmiyorum ki ara ara telefon bağlandığı da oluyor aslında. Ama bir müddet sonra ünlem çıkıyor. Sizin dediğini olsaydı hiç mi bağlanmazdı ?

Sizin dediğiniz olsaydı hiç mi bağlanmazdı?
Evet, desteklememe gibi bir durum olsaydı hiç bağlanamazdınız. İnternette gördüğüm bir şey var. Sony'de STAMINA modu diye bir şey var. Ekran kapalıyken kablosuz bağlantıları askıya alan bir çeşit güç tasarrufu. Onun ayarlarına girip Wi-Fi için devre dışı bıraktıklarında çözdüklerini söyleyenler var. Videoyu bırakıyorum, umarım sorununuzu çözer.
Youtube

Evet, desteklememe gibi bir durum olsaydı hiç bağlanamazdınız. İnternette gördüğüm bir şey var. Sony'de STAMINA modu diye bir şey var. Ekran kapalıyken kablosuz bağlantıları askıya alan bir çeşit güç tasarrufu. Onun ayarlarına girip Wi-Fi için devre dışı bıraktıklarında çözdüklerini söyleyenler var. Videoyu bırakıyorum, umarım sorununuzu çözer.
Youtube
Teşekkür ederim denedim ama değişen bir şey olmadı.
Son çare format atacağım anlaşılan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı