Yamamoto Genryusai Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 95 5 Şubat 2023 #1 Ekran kartı almayı düşünüyorum önceden alışveriş yapanlar söyleyebilir mi?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 2. el ürünleri ambalajlayıp sıfır diyerek satmaya çalışan bir mağaza. Bir kaç arkadaş alışveriş yapmıştı sorun yaşamamıştı.
2. el ürünleri ambalajlayıp sıfır diyerek satmaya çalışan bir mağaza. Bir kaç arkadaş alışveriş yapmıştı sorun yaşamamıştı.
Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 Yamamoto Genryusai dedi: Ekran kartı almayı düşünüyorum önceden alışveriş yapanlar söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, alım yaptınız mı?
Yamamoto Genryusai dedi: Ekran kartı almayı düşünüyorum önceden alışveriş yapanlar söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, alım yaptınız mı?
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 3 Mart 2023 #4 Güvenilir değildir. 2. el ekran kartlarını jelatinleyip 0 diye satıyor. Biraz araştırma yaparsanız vukuatlarını görürsünüz. Böyle yalancılardan 2.el ürün almak yerine direkt kişilerden almak daha mantıklı.
Güvenilir değildir. 2. el ekran kartlarını jelatinleyip 0 diye satıyor. Biraz araştırma yaparsanız vukuatlarını görürsünüz. Böyle yalancılardan 2.el ürün almak yerine direkt kişilerden almak daha mantıklı.