ella112 Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2025 #1 Anestezi okumak istiyorum, ataması var mı? 2 yıla YKS'ye gireceğim. Mesuna bırakma şansımız yok. Atama, kontenjan beni geriyor. DGS'ye girip hemşireliğe geçmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Anestezi okumak istiyorum, ataması var mı? 2 yıla YKS'ye gireceğim. Mesuna bırakma şansımız yok. Atama, kontenjan beni geriyor. DGS'ye girip hemşireliğe geçmek istiyorum.
Rosso569 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #2 Açıkçası çok bir bilgim yok ama bir arkadaşım torpil vesaire hiçbir şey olmadan mezun olduğu gibi özel hastanede işe girdi.
Açıkçası çok bir bilgim yok ama bir arkadaşım torpil vesaire hiçbir şey olmadan mezun olduğu gibi özel hastanede işe girdi.
ArthurMorganKiral Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #3 ella112 dedi: Anestezi okumak istiyorum, ataması var mı? 2 yıla YKS'ye gireceğim. Mesuna bırakma şansımız yok. Atama, kontenjan beni geriyor. DGS'ye girip hemşireliğe geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... KPSS'den yüksek yaparsan atanırsın. Yıllara göre değişiyor örnek olarak bir senede fazla hastane yaparlarsa çok rahat atanırsın. Ama normalde de atama oluyor.
ella112 dedi: Anestezi okumak istiyorum, ataması var mı? 2 yıla YKS'ye gireceğim. Mesuna bırakma şansımız yok. Atama, kontenjan beni geriyor. DGS'ye girip hemşireliğe geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... KPSS'den yüksek yaparsan atanırsın. Yıllara göre değişiyor örnek olarak bir senede fazla hastane yaparlarsa çok rahat atanırsın. Ama normalde de atama oluyor.