yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Merhaba iyi sosyaller. Cuma günü doktor randevusuna gideceğim çapraz bağlarım kopuk ameliyat olacağım. Ne zaman bilmiyorum bu hafta veya gelecek hafta olabilir. Asıl sorum 18 gündür sigara içmiyorum, anestezi zamanı içmiyorum dersem sıkıntı olur mu?
Merhaba iyi sosyaller. Cuma günü doktor randevusuna gideceğim çapraz bağlarım kopuk ameliyat olacağım. Ne zaman bilmiyorum bu hafta veya gelecek hafta olabilir. Asıl sorum 18 gündür sigara içmiyorum, anestezi zamanı içmiyorum dersem sıkıntı olur mu?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 18 Haziran 2024 #2 Neden içmiyorum diyorsun? 18 gündür içmiyorum niye demiyorsun?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.021 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 Lafonde dedi: Neden içmiyorum diyorsun? 18 gündür içmiyorum niye demiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ailesi öğrenmesin diyedir büyük ihtimalle.
Lafonde dedi: Neden içmiyorum diyorsun? 18 gündür içmiyorum niye demiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ailesi öğrenmesin diyedir büyük ihtimalle.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #4 Lafonde dedi: Neden içmiyorum diyorsun? 18 gündür içmiyorum niye demiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ara sıra içiyorum ve yaşım yetiyor ama ailemin bilmesini istemiyorum.
Lafonde dedi: Neden içmiyorum diyorsun? 18 gündür içmiyorum niye demiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ara sıra içiyorum ve yaşım yetiyor ama ailemin bilmesini istemiyorum.