Anet A8 3D yazıcı baskı almıyor

Daha fazla  
Prepare pla diyorum 190 dereceye çıkıyor. Filamenti elimle itince eriyor hiçbir problem yok. Print file deyince printing %1 yazıp hemen prepare pla yazısına dönüyor. Baskıya başlamıyor.

Prepare pla diyorum 190 dereceye çıkıyor. Filamenti elimle itince eriyor hiçbir problem yok. Print file deyince printing %1 yazıp hemen prepare pla yazısına dönüyor. Baskıya başlamıyor.

Sanırım %100 gozukmediginden başlamıyor.

Sanırım %100 gozukmediginden başlamıyor.

@Siyah Martı dün parçayı almıştım bugün de böyle bir sorun var müsait olduğunuz da bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Preheat sıcaklığı 190 iken baskı sıcaklığı 210 ise hemen başlamaması normal, 210 dereye çıkması gerekir öncelikle.Normal şartlarda zaten dosyayı yazdırt deyince de makine ısınır.
yok hocam çözdüm sorunu sd card a direk atmak yerine klasör oluşturup içine atınca düzeldi. ama bu seferde kafa kısmını ısıtma kabloları birbirine değil yandı onu lehimliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…