Angle snapping ve mouse hassasiyetini arttır açılmalı mı?

Merhabalar, Valorant ve CS:GO'da bu ayarların açılmasının +'ları -'leri nelerdir?
ASUS ROG gladius ll Core farem de bu ayarları açmalı mıyım sizce biraz büyük farem bu arada?
800 DPI, 0.5 0.6 sens arası oynuyorum oyun içi.

Angle snapping çok güzel bir özellik aslında. Doğru kullanılırsa çok işe yarıyor. Çalışması şöyle: Fareyi sağa veya sola oynatınca çok hassas bir şekilde ölçtüğü aşağı yukarı raporlamayı yapmak yerine dümdüz ilerletiyor. Diyelim ki kafa hizasına nişan aldın. Ve adam biraz sağda. Fareyi sağa götürdüğünde aynı hizada sağa gidiyor. El hassasiyeti çok iyi olmayanlar için kullanışlı olabiliyor.

Ancak doğru açıyı ayarlayamazsan ve Angle snapping ayarı çok yüksek olursa bu kez kötü sonuçları olabiliyor. Açıp farkı deneyimleyip kararını verebilirsin.

Son düzenleme:
Aynı mouse'un wireless olanını kullanıyorum. Angel Snapping kapalı kullanıyorum. 1000 DPI, 1000Hz Valorant sensim: 0.19 Cs:Go: 0.5

Denedim de çok kararsızım. Doğru açı nasıl ayarlanır?
Aynı mouse'un wireless olanını kullanıyorum. Angel Snapping kapalı kullanıyorum. 1000 DPI, 1000Hz Valorant sensim: 0.19 Cs:Go: 0.5
Açık denedin mi hiç kral? Peki mouse hassasiyetini arttır tikli mi?

Evet ama bu özelliği hiç bahseden görmedim gerek e-spor camiasında gerek incelemede pek üstüne değindiğini sanırsam ya ben hiç görmedim ya da değinmiyorlar.
Mouse hassasiyetini arttır açılmalı mı?

Son düzenleme:
Açık denedin mi hiç kral? Peki mouse hassasiyetini arttır tikli mi?
Açık denedim mouse'u sanki istediğim yere götüremiyorum gibi hissettim kullanırken. Mouse hassasiyetini arttır diye bir yer göremedim. Hangi uygulama üzerinden ayar yapıyorsunuz? (Ben ROG Armoury II kullanıyorum.)

Açık denedim mouse'u sanki istediğim yere götüremiyorum gibi hissettim kullanırken. Mouse hassasiyetini arttır diye bir yer göremedim. Hangi uygulama üzerinden ayar yapıyorsunuz? (Ben ROG Armoury II kullanıyorum.)
Windows ayarında var mouse fare hassasiyetini arttır 2. olarak ondan bahsediyorum.
Düşük seviyede açma diye bir şey yok ki?
Sizde açık mı peki fare hassasiyetini arttır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…