Star Wars olanı az mı oynadım zamanında be küçükken çok keyif alırdım oynamaktan Casper tabletimde vardı. Keşke geri getirseler İOS ve Android platformlara telefonumdaki 3 oyundan birisi olur kesinlikle.
Star Wars olanı az mı oynadım zamanında be küçükken çok keyif alırdım oynamaktan Casper tabletimde vardı. Keşke geri getirseler İOS ve Android platformlara telefonumdaki 3 oyundan birisi olur kesinlikle.
2009’da piyasaya sürülen ve daha sonra Rovio Classics olarak pazarlanan orijinal Angry Birds oyunu 23 Şubat’ta Google Play Store’dan kaldırılacak. Bu açıklama oyunun geliştiricisi Rovio Entertainment tarafından Twitter’da paylaşıldı. Geliştirici ayrıca oyunun App Store’da “Red’s First Flight” olarak yeniden adlandırılacağını söyledi. Oyun Play Store’dan kaldırıldıktan sonra bile önceden indirilmiş cihazlarda oynanabilir kalacak. Yani oyunun hayranıysanız […]
Biraz hüzünlendirdi. Angry Birds, cut the rope, jetpack eleman, subway surfers, fruit ninja, kumda yol açarak su akıtmalı oyun gibi oyunlar vardı hem de.