FighterPilot Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Herkese merhaba, yazılımda gelişmem için kendimce Angular kullanarak bir web sitesi yaptım ve bunu host etmek istiyorum. Angular projesi için sizce hangi platformu kullanmalıyım. Windows sunucu mu yoksa Linux sunucu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
Herkese merhaba, yazılımda gelişmem için kendimce Angular kullanarak bir web sitesi yaptım ve bunu host etmek istiyorum. Angular projesi için sizce hangi platformu kullanmalıyım. Windows sunucu mu yoksa Linux sunucu mu?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.543 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Angular build edildikten sonra; html, css ve javascripte çevrilir. İstediğiniz sunucuda barındırabilirsiniz.
Angular build edildikten sonra; html, css ve javascripte çevrilir. İstediğiniz sunucuda barındırabilirsiniz.
FighterPilot Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 pottie4r dedi: Angular build edildikten sonra; html, css ve javascripte çevrilir. İstediğiniz sunucuda barındırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için çok teşekkür ederim.
pottie4r dedi: Angular build edildikten sonra; html, css ve javascripte çevrilir. İstediğiniz sunucuda barındırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için çok teşekkür ederim.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 1 Çözümler 81 2 Ağustos 2021 #4 Angular eger server side rendering yapmiyorsan sadece static serve ettigin bir sunucu ile calisir. Tavsiyem Linux - nginx.
Angular eger server side rendering yapmiyorsan sadece static serve ettigin bir sunucu ile calisir. Tavsiyem Linux - nginx.