5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 18 Haziran 2023 #1 Angular'da One-way binding yaptığımız zaman, typescriptteki değişikler HTML'a yansıyor. Benim sorum ise şu, two-way binding nedir?
Angular'da One-way binding yaptığımız zaman, typescriptteki değişikler HTML'a yansıyor. Benim sorum ise şu, two-way binding nedir?
Çözüm Vive L'athéisme 20 Haziran 2023 533388 dedi: Angular'da One-way binding yaptığımız zaman, typescriptteki değişikler HTML'a yansıyor. Benim sorum ise şu, two-way binding nedir? Genişletmek için tıkla... HTML yani Template'ten typescript kısmına yansıyor, hem de typescript kısmından templete kısmına yansıyor. İki taraflı yani.
533388 dedi: Angular'da One-way binding yaptığımız zaman, typescriptteki değişikler HTML'a yansıyor. Benim sorum ise şu, two-way binding nedir? Genişletmek için tıkla... HTML yani Template'ten typescript kısmına yansıyor, hem de typescript kısmından templete kısmına yansıyor. İki taraflı yani.
Vive L'athéisme Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel i3-1115G4 (4) @ 4.100GHz 16GB RAM Cinsiyet Diğer Meslek Elektrik-Elektronik Teknikeri, Software Developer 20 Haziran 2023 #2 533388 dedi: Angular'da One-way binding yaptığımız zaman, typescriptteki değişikler HTML'a yansıyor. Benim sorum ise şu, two-way binding nedir? Genişletmek için tıkla... HTML yani Template'ten typescript kısmına yansıyor, hem de typescript kısmından templete kısmına yansıyor. İki taraflı yani. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
533388 dedi: Angular'da One-way binding yaptığımız zaman, typescriptteki değişikler HTML'a yansıyor. Benim sorum ise şu, two-way binding nedir? Genişletmek için tıkla... HTML yani Template'ten typescript kısmına yansıyor, hem de typescript kısmından templete kısmına yansıyor. İki taraflı yani.