Merhabalar, ortak internet kullanmaktayım (çünkü internet kutusu/port/altyapı yok.) Birkaç aydır sorun yoktu fakat bu sıralar günün her saati ani indirme ve yükleme hızlarında oynama oluyor. Örnek vermek gerekirse Twitch'de canlı yayın izlediğim sırada kalite 3-5 saniye 900p oluyor daha sonra 160-360-480p arasında dolaşıyor ve tekrar 900p çözünürlüğüne ulaşıyor. Bunlar olunca da takılmalar oluyor. İndirme hızlarını da bunlarla bağdaştırabiliriz.
Ek olarak yoğunluk olmadığı günlerde ve saatlerde sürekli olması can sıkmaya başladı. Merkezi bir yerdeyim (üniversite yolunda) fakat gerekli altyapı yok. Son olarak DSL örneklerini paylaşmak isterdim fakat 192.168.x.x herhangi bir kombinasyon modem arayüzünü açmıyor. Açmaya çalışırken "This site can't be reached" ve türevlerinde hatalar alıyorum. Bazen ise hata vermeden bağlanıyor ve giriş yapabiliyorum. Eğer ki yarın giriş yapabilirsem konuyu güncellerim.
ISS: SuperOnline, HG658 V2 Modem (Ana Modem), Router/Access Point modem TP-LINK TD-W8951ND, kendi kullanmış olduğum Wi-Fi modem ise TP-LINK WN822N V4 USB Adapter.