Ani Fiş çekimi sonrası bilgisayarda yavaşlama?

SorryForDeadYou

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Arkadaşlar babamdan dolayı ani fiş çekimi yaptım açıkken. Sonra açtığımda acayip yavaşlama var çok pişmanım neden oluyor?

Öncelikle, ani fiş çekimi bilgisayara kısa vadede zarar vermez fakat sürekli olursa uzun vadede psu başta olmak üzere diğer parçalara zarar verir.
Yavaşlamanın ondan olacağını zannetmiyorum fakat fanlar çalışıyor mu bakabilirmisin ?

Fanlar çalışıyor. Bu ilk oldu bilgisayarı alalı. Sorun çözüldü fakat Minecraft çalışmıyor şimdide . Açılıyor Minecraft yazısı yazıyor,kapanıyor .

Serverin 1.'siydim ip yedeklemedimde ne yapıcam yardım edin .

Çok aşırı bir kasma varsa, hard diskte problem olabilir. Başıma geldi, olmaz olmaz bir zaman sonra olur. Ani elektrik kesintisinde Ya da darbe aldıysa.

Pek belirten görmedim fakat bildiğim kadarıyla ani fiş çekimleri güç kaynağına verdiği hasar ile birlikte hard disk de zarar görüyor.

Arkadaşlar sorun çözüldü. HDD kullanıyorum ve Allahtan bir şey olmamış. Kapatıp açinca düzeldi açıkken yavaşlığı. Şimdi açılırken oluyor.
11 sn. iken şimdi 15 16 sn. çıktı.
HDD tune de bi sıkıntı çıkmadı.

Elektrik kesintisinden sonra Windows'un yavaş açılmasından bahsediyorsan bu normal. Bu durumda Win 8.1 Fast Boot yapamaz. Windows 7 de biraz daha yavaş açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…