Ani internet yavaşlaması

Mikami

Hectopat
Daha fazla  
Dün CS:GO oynarken internetim çok yavaştı. Bugün de internetimin her yerde yavaş olduğunu fark ettim. Pingim CS:GO'da 900'lü sayıları bile gördü. Normalde 90 pingle oynardım. Sorun nedir?

Hangi interneti kullanıyorsun ? Ve kaç mphs internet kullanıyorsun bunalrı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Pandemiden olsa gerek Akşam saat 6 ile 12 arası ciddi bir yavaşlama oluyor.

.

Dosya Ekleri

• kbps.PNG
    29 KB · Görüntüleme: 57
Pandemi sürecinde internet yavaşlıyor herkes evde olduğundan. Ayrıca hangi interneti kullanıyorsun ve internet hızının derecesi ne kadar çıkıyor?

İnternet Tp-Link
Pandemi sürecinde internet yavaşlıyor herkes evde olduğundan. Ayrıca hangi interneti kullanıyorsun ve internet hızının derecesi ne kadar çıkıyor?
İnternet hızı derecesini nereden öğrenebilirim, detaylandırır mısın?

Aldığın internet sana aldığın tarifede kaç mphs sunuyor ve ne kadar hız alıyorsun (sana sunduklarına kıyasla) ? Eğer anormal bir durum var ise internet sağlayıcı firmanı aramanı öneririm veya twitterda genel olarak yazman iyi olacaktır çünkü herkese açık olduğundan daha çabuk cevap verirler. Bu ne rezilliktir der gibi biz bir kere yapmıştık olmuştu hemen geri dönüş aldık ve sorunumuz çözüldü.
İnternet Tp-Link

İnternet hızı derecesini nereden öğrenebilirim, detaylandırır mısın?
Direkt internet hızının kaç olduğunu sormuştum ancak mesaj biraz sonra gitti galiba

Pandemiden. Bende oyun oynarken pingim 700'ü görüyor. Türk telekom kullanıcısıyım ve dün Roblox oynarken pingim aşırı yüksekti. Ve her akşam böyle. Alt yapı sıkıntısı da olabilir. Ama bence yoğunluktan.

Dostum ayrıca csgo oyununda ping düşürmek için belirli kodlar var diye biliyorum istersen deneyebilirsin internette vardır. Belki bir nevi ping düşme söz konusu olabilir.
Dostum ayrıca csgo oyununda ping düşürmek için belirli kodlar var diye biliyorum istersen deneyebilirsin internette vardır. Belki bir nevi ping düşme söz konusu olabilir.
Oyunun konsoluna yazılan kodlardan bahsediyorum.

CS:GO'ya 75 pingle girdim 600 pinge ulaşınca çıktım aniden yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…