M mehmetyaşar43 Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda ani bir performans düşüşü oldu. Her zaman oynadığım oyunlar aniden donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Format`ta attım fakat işe yaramadı sorunun hangi parçada olduğunu söylerseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda ani bir performans düşüşü oldu. Her zaman oynadığım oyunlar aniden donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Format`ta attım fakat işe yaramadı sorunun hangi parçada olduğunu söylerseniz sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Ocak 2015 #2 Sistem özelliklerinizi yazın.
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 Sisteminizi bilmeden bir şey yazmak olanaksız.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 7 Ocak 2015 #4 Sistem özelliklerini belirtirseniz size yardımcı olabiliriz. Sistem özelliklerini bilmeden sorunun hangi bileşende olduğunu belirleyemeyiz.
Sistem özelliklerini belirtirseniz size yardımcı olabiliriz. Sistem özelliklerini bilmeden sorunun hangi bileşende olduğunu belirleyemeyiz.