Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 1 Ağustos 2023 #1 Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir?
Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir?
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Willches dedi: Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bir akc ihtimal olabilir dostum sen oyun oynarken bir şey indiren veya YouTube giren interneti kullanmaya başlayan biri oluyor mu? Willches dedi: Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bir de TR serverinda misin?
Willches dedi: Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bir akc ihtimal olabilir dostum sen oyun oynarken bir şey indiren veya YouTube giren interneti kullanmaya başlayan biri oluyor mu? Willches dedi: Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bir de TR serverinda misin?
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 964 Çözümler 9 1 Ağustos 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoyu izlemeden pingim sizinki gibiydi 20-22-300-35-40-290 bu şekilde. WLAN Optimizer kurdum şu an 20-21 ping
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoyu izlemeden pingim sizinki gibiydi 20-22-300-35-40-290 bu şekilde. WLAN Optimizer kurdum şu an 20-21 ping
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 1 Ağustos 2023 #4 PingPlotter ile test yapıp sonuçlarını iss ile paylaş ve destek talebi aç düzelmezse farklı bir iss ile anlaş.
PingPlotter ile test yapıp sonuçlarını iss ile paylaş ve destek talebi aç düzelmezse farklı bir iss ile anlaş.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 1 Ağustos 2023 #5 Willches dedi: Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... ADSL mi?
Willches dedi: Sorum basit. Pingim 20 30 arası giderken aniden 200 300 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ve bunun sebepleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... ADSL mi?
Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 1 Ağustos 2023 #6 isimsizjoker dedi: Bir akc ihtimal olabilir dostum sen oyun oynarken bir şey indiren veya YouTube giren interneti kullanmaya başlayan biri oluyor mu? Bir de TR serverinda misin? Genişletmek için tıkla... Evde interneti kullanan var fakat pek fazla kullanmıyorlar. Evet İstanbul sunucusu. RYUK1905 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoyu izlemeden pingim sizinki gibiydi 20-22-300-35-40-290 bu şekilde. WLAN Optimizer kurdum şu an 20-21 ping. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim sağ olun. methz dedi: ADSL mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum nereden bakabilirim?
isimsizjoker dedi: Bir akc ihtimal olabilir dostum sen oyun oynarken bir şey indiren veya YouTube giren interneti kullanmaya başlayan biri oluyor mu? Bir de TR serverinda misin? Genişletmek için tıkla... Evde interneti kullanan var fakat pek fazla kullanmıyorlar. Evet İstanbul sunucusu. RYUK1905 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoyu izlemeden pingim sizinki gibiydi 20-22-300-35-40-290 bu şekilde. WLAN Optimizer kurdum şu an 20-21 ping. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim sağ olun. methz dedi: ADSL mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum nereden bakabilirim?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 1 Ağustos 2023 #7 Willches dedi: Evde interneti kullanan var fakat pek fazla kullanmıyorlar. Evet İstanbul sunucusu. Eve gidince deneyeceğim sağ olun. Maalesef bilmiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hız testi yapabilir misiniz? Büyük ihtimalle belli olur. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Willches dedi: Evde interneti kullanan var fakat pek fazla kullanmıyorlar. Evet İstanbul sunucusu. Eve gidince deneyeceğim sağ olun. Maalesef bilmiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hız testi yapabilir misiniz? Büyük ihtimalle belli olur. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 1 Ağustos 2023 #8 methz dedi: Hız testi yapabilir misiniz? Büyük ihtimalle belli olur. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim eve gidince yazarım.
methz dedi: Hız testi yapabilir misiniz? Büyük ihtimalle belli olur. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim eve gidince yazarım.