Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 Mandalina adam dedi: Arkadaşlar 3 gün önce crackli SimCity indirdim. İndirdiğimden beri bilgisayarı her açtığımda Microsoft Edge de smartlink diye bir siteye atıyor(kendi kendine atıyor). Virüs taraması yaptım. SimCity'i sildim. Yine aynı. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Format at en temiz yolu uzun sürmeden uzun süre sonra parçalar zarar görebilir.
Mandalina adam dedi: Arkadaşlar 3 gün önce crackli SimCity indirdim. İndirdiğimden beri bilgisayarı her açtığımda Microsoft Edge de smartlink diye bir siteye atıyor(kendi kendine atıyor). Virüs taraması yaptım. SimCity'i sildim. Yine aynı. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Format at en temiz yolu uzun sürmeden uzun süre sonra parçalar zarar görebilir.
Mandalina adam Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #12 Şebnem Ferah dedi: Windows Defender önermem, rezalettir. Genişletmek için tıkla... Şu anda fark ettim zaten Win Defender uyarı vermiş virüs bulundu diye ben dikkat etmemişim O arada indirdiğim site:fullprogramindir.net
Şebnem Ferah dedi: Windows Defender önermem, rezalettir. Genişletmek için tıkla... Şu anda fark ettim zaten Win Defender uyarı vermiş virüs bulundu diye ben dikkat etmemişim O arada indirdiğim site:fullprogramindir.net
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 Mandalina adam dedi: Şu anda fark ettim zaten Win Defender uyarı vermiş virüs bulundu diye ben dikkat etmemişim O arada indirdiğim site:fullprogramindir.net Genişletmek için tıkla... İnternetten indirdiğin oyunlar büyük ihtimal virus içerir dostum 4070 olan adam bile indiriyordu indirmeyin şu internetten oyun.
Mandalina adam dedi: Şu anda fark ettim zaten Win Defender uyarı vermiş virüs bulundu diye ben dikkat etmemişim O arada indirdiğim site:fullprogramindir.net Genişletmek için tıkla... İnternetten indirdiğin oyunlar büyük ihtimal virus içerir dostum 4070 olan adam bile indiriyordu indirmeyin şu internetten oyun.