Aniden çıkan CMD ekranı ve gitmesi

Andorsine

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sanırım sistemde bir sorunum var yaklaşık 5 dakikada bir CMD ekranı anlık olarak açılıyor çok kısa bir süre ama 0.1 saniye gibi bir süre sonra aniden kapanıyor ekran. Sorun ne anlamadım yakın zamanlarda virüs barındıracak şeyler de indirmedim sizce sorun ne? Oyunlarda vs. açılırsa eğer alta inmiyor oyun sadece Chrome üzerinden görebiliyorum anlık gidip geliyor.

Arkadaşlar sanırım sistemde bir sorunum var yaklaşık 5 dakikada bir CMD ekranı anlık olarak açılıyor çok kısa bir süre ama 0.1 saniye gibi bir süre sonra aniden kapanıyor ekran. Sorun ne anlamadım yakın zamanlarda virüs barındıracak şeyler de indirmedim sizce sorun ne? Oyunlarda vs. açılırsa eğer alta inmiyor oyun sadece Chrome üzerinden görebiliyorum anlık gidip geliyor.
Sistem açılışta CMD açılıyorsa, programlar başlatılıyordur hocam. Eğer bu durduk yere gelip gidiyorsa, o zaman bir şey vardır.

Temiz ön yükleme yapıp deneyebilirsiniz. Olmazsa tarama da yapın. Virüs veya farklı bir zararlı yazılım da sebep olabiliyor.

Sistem açılışta CMD açılıyorsa, programlar başlatılıyordur hocam. Eğer bu durduk yere gelip gidiyorsa, o zaman bir şey vardır.

Açılışta olmuyor Chrome'da rastgele 5-10 dakikada bir gelip gidiyor anlık olarak.

Malwarebytes ile bir tarama yapmanı öneririm.

Deneyip haber vereceğim.

Malwarebytes ile bir tarama yapmanı öneririm.

Taradım ve birkaç sorun buldu ve karantinaya aldı şu anlık sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı