Aniden düşüncelere dalmak

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Aylardır sürekli bir iş yaparken veya yapmazken duruyorum boşluğa bakıyorum, dalıyorum. Kafamda konular konuları açıyor. Sonra kendimi toparlayıp ben bu konuya nasıl geldim diyorum. Arkadaşlarımın sınıfa geçmiştim onlarla takılırım diye. Ama derste olsun tenefüste olsun yaptığım işi unutup dalıyorum yine. Daha önceden böyle bir şey yaşayan var mı?

Hepimiz yaşıyoruz bunları. Gelecek kaygısı, iş, aile vs. böyle düşüncelerle çok vakit geçirmeden işimize devam ediyoruz hocam. Arka planda kalsın.

Eğer düşüncelere dalmış gibi olup hiçbir şey düşünmüyor veya düşünemiyorsanız beyin sisi de yaşıyor olabilirsiniz.

Eğer düşüncelere dalmış gibi olup hiçbir şey düşünmüyor veya düşünemiyorsanız beyin sisi de yaşıyor olabilirsiniz.
Düşünüp düşünmediğimi da hatırlamıyorum genelde. Nasıl durdum ben diye soruyorum kendi kendime. Arkadaşlarım uyarınca kendime geliyorum.

Düşünüp düşünmediğimi da hatırlamıyorum genelde. Nasıl durdum ben diye soruyorum kendi kendime. Arkadaşlarım uyarınca kendime geliyorum.

Beyin sisini bir araştırın derim. Bana da oluyor bazen. Bağırsaklarda problem olunca da yaşanan bir şey. Bu durumu ne zamandır yaşadığınızı hatırlıyorsanız o zaman diliminden bu yana sindirim sisteminde problem yaşayıp yaşamadığınızı hatırlamaya çalışın(kısa vadeli olanları demiyorum, kayda değer bir süre)

Aşık mı oldun yoksa
Yok ya hiç sevmem o işleri hocam.
Olabilir aslında. Sindirimde problem yaşamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…