E em95 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 12 Haziran 2020 #1 Normalde kasa farklı odadaydı. Modem kapadım, yer değiştirdim, kabloları taktım. Bir anda internet gitti, modem ışıkları yanıyor ama internet yok. Nedeni nedir? Müşteri temsilcisi internetiniz var sıkıntı görünmüyor deyip duruyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Normalde kasa farklı odadaydı. Modem kapadım, yer değiştirdim, kabloları taktım. Bir anda internet gitti, modem ışıkları yanıyor ama internet yok. Nedeni nedir? Müşteri temsilcisi internetiniz var sıkıntı görünmüyor deyip duruyorlar.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 537 12 Haziran 2020 #2 DSL ve ınternet ışıkları yanıyor mu?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #3 Modemi taşıdığınız oda da bulunan DSL prizi aktif mi? Bazen evlerde bulunan DSL prizleri aktif olmayabiliyor.
Modemi taşıdığınız oda da bulunan DSL prizi aktif mi? Bazen evlerde bulunan DSL prizleri aktif olmayabiliyor.
E em95 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 12 Haziran 2020 #4 alanyal7 dedi: DSL ve ınternet ışıkları yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yanıyor Pozitifdeger dedi: Modemi taşıdığınız oda da bulunan DSL prizi aktif mi? Bazen evlerde bulunan DSL prizleri aktif olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden aktifti şimdi bilmiyorum tabii ama şimdi eskiyerindede sıkıntı var ışıklar yanıp sönüyor hep
alanyal7 dedi: DSL ve ınternet ışıkları yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yanıyor Pozitifdeger dedi: Modemi taşıdığınız oda da bulunan DSL prizi aktif mi? Bazen evlerde bulunan DSL prizleri aktif olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden aktifti şimdi bilmiyorum tabii ama şimdi eskiyerindede sıkıntı var ışıklar yanıp sönüyor hep
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 Modeminize reset atmayı deneyin eğer sorun devam eder ise farklı bir modem denemesi yapın.