Aniden Yükselen Ping Sorunu

buguxx

Hectopat
Bilgisayarıma ethernet aracılıgıyla ınternet baglıyorum. Oyunların hepsınde pıng 5 dk 40 pıng sevıyelerınnde dolasıyor bır anda 500-600'e cıkıyor ve bır daha ınmıyor. Turk Telekom ıle konusttum ılla sorun sızde dıyor yardımcı olur musunuz lutfen? Yukleme ve ındırmede sıkıntım yok 1 aya kadar boyle bır sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemden kaynaklanan bir sorun diye düşünüyorum. Örneğin td-w9970 modem kullanıyordum ısınmadan dolayı değiştirdim gittim asus ac750 modem aldım oyunlarda pinglerim ve paket kaybım arttı gittim sonrasında sıfır olarak td-w9970 modelini birdaha aldım hiç bir sorunum kalmadı modem değiştirmeni tavsiye ederim.

Modemin Wi-Fi özelliğini kapatıp ayrıca ayarlardan Windows güncelleştirmelerini durdurun sorun devam ederse bilgisayarınızda İnterneti arka planda kullanan bir program olabilir veya modeminizde sıkıntı olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı