Anıl Piyancı İzmir albümü yayınlandı!

Ciarus

Hectopat
Anıl Piyancı İzmir albümü yayınlandı. Ve en çok beklediğim Sushi şarkısı da yayında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence çok güzel olmuş. Ve Contra özüne geri dönmüş. Autotune fazla evet ama ben eğer şarkı iyiyse Autotune'a karşı değilim. Sizce albüm ve şarkı nasıl olmuş?

Şarkıların küçük bir bölümlerini dinleme fırsatım oldu. Bazıları güzel, bazıları olumlu bir izlenim bırakmadı maalesef ki. Bir ara hepsini baştan sona dinleyeceğim.

Sizce albüm ve şarkı nasıl olmuş?
-Sushi
-Skandal
-Fiyasko
-Kendimi Bozdum
-Ne ara ne sor
-Saygı

Bunları favladım, bir iki tanesini de listelerime aldım o kadar. (Yetmiyor, Zaman Arsız, Doktor.)

Albüm değerlendirmesine gelecek olursak Keişan ile yeni bir parça yapılabilirdi, taa 2019'da kaydettikleri parçayı koymuşlar. Contra düeti gayet güzel bir işti. Saygı ve Fiyasko en hoşuma giden şarkılardan oldu. Ne Ara Ne Sor'da tam eski sevgiliye umursamazlık bir şarkı olmuş.

Vokal değişimi kullanabilirdi her parçada hep aynı vokali kullanmış. Flowlar orta derece aman aman "Off flowa bak kaymak gibi." dedirten bir yere denk gelmedim.

Rhyme'larda aynı şekilde pek gözüme çarpan kafiyeler yok. Bir diğer trapçi olan Ceg'in DMT albümüyle kıyaslayınca bayağı altta kalıyor benim için. 6/10 bir albüm. Umarım part 2 daha güzel olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı