S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Aralık 2019 #11 GerginGörünüşlüAdam dedi: Neden olsun ki? Rap yapan pop yapabilir. Pop yapan rap yapabilir. Önemli olan kulağa güzel gelmesi değil mi? Benim kulağıma güzel geldi ben bir şarkının pop,rock,jazz,dubstep olmasına bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya tamam yapsın da ilk önce Popçulara diss attıktan sonra (Sekiz 2) Pop yapması çelişkili. Ki bu adam Rap'i savunmuşluğu da var.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Neden olsun ki? Rap yapan pop yapabilir. Pop yapan rap yapabilir. Önemli olan kulağa güzel gelmesi değil mi? Benim kulağıma güzel geldi ben bir şarkının pop,rock,jazz,dubstep olmasına bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya tamam yapsın da ilk önce Popçulara diss attıktan sonra (Sekiz 2) Pop yapması çelişkili. Ki bu adam Rap'i savunmuşluğu da var.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 9 Aralık 2019 #12 Ses kötü olabilir, Müzik kötü olabilir ama şarkı sözü de kötü. Yani bu şarkıya söylenecek bir söz yok.
Ses kötü olabilir, Müzik kötü olabilir ama şarkı sözü de kötü. Yani bu şarkıya söylenecek bir söz yok.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Aralık 2019 #13 Bazı şarkılarını dinliyorum fakat bunu sevmedim. Keşke her yerde rap çalmasaydı da rap eski rap olarak kalsaydı. Şimdi çoğu pop şarkılara benzer oldu.
Bazı şarkılarını dinliyorum fakat bunu sevmedim. Keşke her yerde rap çalmasaydı da rap eski rap olarak kalsaydı. Şimdi çoğu pop şarkılara benzer oldu.