Sağ ol ama iPad içinmiş bu benimki Android ama.
Red, ditte böyle bir konu geçmiş Android'te bunlar varsa bir bakının hocam
İşte seçenekleriniz:
Krita: Karmaşık, birçok yönden karmaşık ve performansı da fena değil. Ama ücretsiz ve bir sürü araç ve fırça seçeneği var.
Clip paint: Düzenleme araçları ve fırça seçenekleri açısından fena değil ama performansı en iyisi değil ve bir abonelik planı.
Medibang paint: Çok genel düzenleme araçları, fırçalarda pek fazla seçenek yok ama ücretsiz. Performansı ortalamanın biraz üzerinde.
Sketchbook: Çok da kötü değil ama yeni bir fırça oluşturamıyorsunuz, sadece mevcut olanlara güveniyorsunuz, pek çok düzenleme aracı yok ortalamanın üzerinde performans. Ücretsiz... Ama bu uygulamaya çok fazla yatırım yapılmış gibi görünmüyor.
Ibis paint: Ortalamanın üzerinde performans ama o kadar çok düzenleme aracı yok. Fırça sistemi iyi ama performansı çok değişken. UI bir sıkıntı. Ücretsiz ve ücretli bir sürümü var, tek fark ücretsiz sürümde 18 saat boyunca tüm özelliklerin kilidini açmak için eklentiler olması gibi görünüyor.
Artflow: Eskiden harikaydı, sonra varsayılan seçenekleri tek seçenek olarak ayarladıklarında bir pislik yığınına dönüştü, 3 yıldır güncellenmedi. Muhtemelen en büyük hayal kırıklıklarımdan biri. Tek seferlik bir ödeme, ama değmez.
Hipaint: Sınırlı sayıda araç ve fırça seçeneği, ama oldukça yeni ve daha fazlasını görmeyi umuyorum. Performansı fena değil.
Infinite painter: Mevcut en iyi mobil uygulamalardan biri ve hala daha fazla ilgi görmemesine şaşırıyorum. Fırça seçenekleri ve işleme harika, düzenleme araçları gelecekten, tuval özellikleri hoş, geliştiriciler sürekli yeni şeyler üzerinde çalışıyor, tek seferlik bir ödeme (Procreate ile aynı fiyat), kullanıcı arayüzü harika ve performansı rakipsiz.
Yani evet, Procreate'e bir alternatif arıyorsanız, ınfinite painter tam size göre. Diğer her şey ondan epey aşağıda. Aslında IOS'taki ınfinite painter, Procreate'ten benim akışım/tarzım için daha uygun.
ücretli/ücretsiz kısmına aylık/yıllık vb. yoksa tek seferlik ödeme ile tamamen kullanım mı sunuyorlar iyi bakın hocam sorun olmasın. Attıgım yazıdaki planlar değişmiş olabilir.