Animasyon dizi önerisi

Rick and Morty benim hoşuma gitmişti. Veya Family Guy. İstersen izleyebilirsin komikler.

Blue eye samurai izledim çok hoşuma gitti, bu türde diziler izlemek istiyorum, neler önerirsiniz? (netflix)

Film var ejderhanı nasıl eğitirsin serisi çizgi diziside var filmi de 3 filmden oluşuyor güzel film.

Rick and Morty benim hoşuma gitmişti. Veya Family Guy. İstersen izleyebilirsin komikler.
Family Guy çok uzun diye hatırlıyorum o kalsın, Rick and Morty izlenir ama sen diyince aklıma geldi benimde.
Film var ejderhanı nasıl eğitirsin serisi çizgi diziside var filmi de 3 filmden oluşuyor güzel film.
O çocuksu galiba biraz, o tarz sevmiyorum.

Family guy çok uzun diye hatırlıyorum o kalsın, Rick and Morty izlenir ama sen deyince aklıma geldi benim de.

O çocuksu galiba biraz, o tarz sevmiyorum.

Vallahi şu zamanda kafa dağıtan o 😂😂 iyi sosyaller iyi akşamlar.

Blue eye samurai izledim çok hoşuma gitti, bu türde diziler izlemek istiyorum, neler önerirsiniz? (netflix)

Evet bende izledim çok hoştu yeni sezonu yakında gelecek yazıyor, sanada şu anda ciddi manada çok beğendiğim Cyberpunk edgerunners önerebilirim. Ben blue eye samurai dizisini bu dizinin benzer türler seçeneğinden bulmuştum.

Family Guy çok uzun diye hatırlıyorum o kalsın, Rick and Morty izlenir ama sen diyince aklıma geldi benimde.
Rick and Morty direkt bilim kurgu komedi ve sürekli aksiyonlu geçiyor. Family Guy uzun olsa da izlerken sarıyor ve mizahı da hoş. Veya istersen anime izlemeye başlayabilirsin. Çok kaliteli animeler de var piyasada.

Evet bende izledim çok hoştu yeni sezonu yakında gelecek yazıyor, sanada şu anda ciddi manada çok beğendiğim Cyberpunk edgerunners önerebilirim. Ben blue eye samurai dizisini bu dizinin benzer türler seçeneğinden bulmuştum.

Cyberpunk 2077'yi yeni bitirmiş birisi olarak sararsa süper olur, bakacağım teşekkürler :)

Rick and Morty direkt bilim kurgu komedi ve sürekli aksiyonlu geçiyor. Family guy uzun olsa da izlerken sarıyor ve mizahı da hoş. Veya istersen anime izlemeye başlayabilirsin. Çok kaliteli animeler de var piyasada.

Anime benlik değil hocam. Family Guy'a bakabilirim, kaliteli mizah olduğunu biliyorum ama uzun olduğu için başlayasım gelmiyor :D Netflix'te yokmuş ama eledim mecburen.

Cyberpunk 2077'yi yeni bitirmiş birisi olarak sararsa süper olur, bakacağım teşekkürler :)

Anime benlik değil hocam. Family Guy'a bakabilirim, kaliteli mizah olduğunu biliyorum ama uzun olduğu için başlayasım gelmiyor :D

Hocam ben Allah nasip ederse indirme bitince başlayacasğım oyuna, ayrıca gerçekten güzeldi dizi.Çok spoiler vermiyeyim

Anime benlik değil hocam. Family Guy'a bakabilirim, kaliteli mizah olduğunu biliyorum ama uzun olduğu için başlayasım gelmiyor :D
Hocam anime benlik değil diyorsun ama Cyberpunk edgerunners bir anime ve yılın animesi ödülünü aldı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı