Animasyon Dizi Önerisi

Cern99

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Normal dizilerden pek haz alamıyorum hemen sıkıyor (Breaking Bad hariç). Kaliteli, sıkmayan animasyon dizi öneriniz varsa alabilirim. 1 sezon olmazsa iyi olur, hemen bitiyor ve içimde boşluk kalıyor.
İzlediklerim:
Simpsons (7/10)
Rick and Morty (10/10)
Disenchantment (9/10)

Dün izlediğim çocuksu animasyonu önermek istedim. Meh diyebileceğim ama seyrettiren bir kalitesi vardı bence. Baby Boss olması lazım adının. Çizgifilm tadında 5/10 verdiğim bir şey. Benim puanlama ölçütümü de şurdan kıyaslayabilirsiniz, Rick and Morty 8/10 benim için. Onun dışında klasik animelere de bakabilirsiniz.

Dün izlediğim çocuksu animasyonu önermek istedim. Meh diyebileceğim ama seyrettiren bir kalitesi vardı bence. Baby Boss olması lazım adının. Çizgifilm tadında 5/10 verdiğim bir şey. Benim puanlama ölçütümü de şurdan kıyaslayabilirsiniz, Rick and Morty 8/10 benim için. Onun dışında klasik animelere de bakabilirsiniz.
İlk bölümünü izledim çok çocuksu.
Anime bana göre değil. Tek sonuna kadar getirebildiğim One Punch Man oldu. Death Note ve AOT'u yarıda bıraktım.

Son düzenleme:
BoJack Horseman'ı kesinlikle izlemelisin dram ve komedi karışımı bir şey. Dizi zevklerimiz aynı gibi duruyor zaten beğeneceğinize eminim.
Hemen izliyorum. İzledim, ilk bölümü idare ederdi yarın 5 bölüm daha izleyeceğim sıkmazsa devamı gelir. Teşekkürler öneri için.
Bölüm sayısı az ama Big Mouth olabilir. Konusu ergenliğe yeni girmiş erkek ve kız açısından trajikomik olayları anlatıyor.
Onu da izledim, eklemeyi unutmuşum :) Bir kaç bölüm kaldı ama güzel dizi :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı