Animasyon hakkında eleştiri

Jeffrey l. Dahmer'in 3D animasyonlu bir şekilde belgeselini yapıyorum, şu anki ilk izlenim bu şekilde. Sizce nasıl? Eleştirirseniz sevinirim.

Dahmer: Milwaukee Yamyamı - Teaser
Araç ışık gölgeleri tatlıyken polisin uçuyor olması gölgesiz göze çok batıyor. Gözlük aşırı koyu, algılanması zor. Müzik teaser için fena değil, hatta hoş. Font seçimini gözden geçirmeni öneririm ek.

Araç ışık gölgeleri tatlıyken polisin uçuyor olması gölgesiz göze çok batıyor. Gözlük aşırı koyu, algılanması zor. Müzik teaser için fena değil, hatta hoş. Font seçimini gözden geçirmeni öneririm ek.

Eleştiri için teşekkür ederim. Gölge konusun da, gölgeli bir şekilde yapabiliyordum ancak o zaman render işlemi çok uzun sürüyordu ve bilgisayarımı kastırıyordu onun için vazgeçtim ondan. Font seçimine daha dikkat edeceğim teşekkürler.

Eleştiri için teşekkür ederim. Gölge konusun da, gölgeli bir şekilde yapabiliyordum ancak o zaman render işlemi çok uzun sürüyordu ve bilgisayarımı kastırıyordu onun için vazgeçtim ondan. Font seçimine daha dikkat edeceğim teşekkürler.
Biraz aşağı al o zaman adamı, gölgesini göz aramasın?

Neyde render alıyordun?

Biraz aşağı al o zaman adamı, gölgesini göz aramasın?

Biraz daha aşağı alırsam adamı, ayağı asfaltın içinden geçecek. Gerçekçi bir animasyon yapmıyorum, belgesel yapıyorum. Gölgeye çok takılmamak lazım, tabii göze batabilir ama gene de idare eder. Eleştiri için teşekkürler, yardımcı oldu. (Yoğunluktan dolayı geç cevap veriyorum kusura bakma)

Neyde render alıyordun?

Blender.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı