Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de böyle animasyon yapacağım ama şu ses kısmında kendi sesimi kullanmak istemiyorum çünkü fazla çocukça ve aynı zamanda mikrofonum kötü. Yardım edebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de böyle animasyon yapacağım ama şu ses kısmında kendi sesimi kullanmak istemiyorum çünkü fazla çocukça ve aynı zamanda mikrofonum kötü. Yardım edebilir misiniz?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 10 Temmuz 2021 #2 Ses mi değiştimek istiyorsun?
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #3 naberinnaberi dedi: Ses mi değiştimek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır farklı bir ses kullanmak istiyorum kendi sesim dışında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki sesler gibi.
naberinnaberi dedi: Ses mi değiştimek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır farklı bir ses kullanmak istiyorum kendi sesim dışında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki sesler gibi.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 10 Temmuz 2021 #4 Rafa_2552 dedi: Hayır farklı bir ses kullanmak istiyorum kendi sesim dışında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki sesler gibi. Genişletmek için tıkla... Sound of Text Al.
Rafa_2552 dedi: Hayır farklı bir ses kullanmak istiyorum kendi sesim dışında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki sesler gibi. Genişletmek için tıkla... Sound of Text Al.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #5 naberinnaberi dedi: Sound of Text Al. Genişletmek için tıkla... Öyle Siri sesi olmadı ki ya. Daha gerçekçi bir ses yok mu?
naberinnaberi dedi: Sound of Text Al. Genişletmek için tıkla... Öyle Siri sesi olmadı ki ya. Daha gerçekçi bir ses yok mu?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 10 Temmuz 2021 #6 Rafa_2552 dedi: Öyle Siri sesi olmadı ki ya. Daha gerçekçi bir ses yok mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası öyle bir program bilmiyorum büyük ihtimal videodaki arkadaş audacity gibi bir programla sesini değiştiriyor.
Rafa_2552 dedi: Öyle Siri sesi olmadı ki ya. Daha gerçekçi bir ses yok mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası öyle bir program bilmiyorum büyük ihtimal videodaki arkadaş audacity gibi bir programla sesini değiştiriyor.