kamax2010 Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Eylül 2024 #11 BayGlitch dedi: Zor, hatta imkansız. 3B animasyonu renderlayamazsınız bu sistemle. Genişletmek için tıkla... Tmm tesekkurler
BayGlitch dedi: Zor, hatta imkansız. 3B animasyonu renderlayamazsınız bu sistemle. Genişletmek için tıkla... Tmm tesekkurler
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #12 Eğer ram'i 16 yaparsan Blender'da basit render'lar alabilirsin ama animasyon zor gibi.
kamax2010 Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2024 #13 emoji_bey dedi: Eğer RAM'i 16 yaparsan Blender'da basit 5Render'lar alabilirsin ama animasyon zor gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler ben animasyon yapıp YouTube'da paylascaktim ama olmadı belki platagon ile yapabilirim. Tsk.
emoji_bey dedi: Eğer RAM'i 16 yaparsan Blender'da basit 5Render'lar alabilirsin ama animasyon zor gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler ben animasyon yapıp YouTube'da paylascaktim ama olmadı belki platagon ile yapabilirim. Tsk.