Animasyon nasıl yapılır?

Daha fazla  
Bu videodaki gibi animasyonları nasıl yapabilirim hangi uygulama ile ve hangi cihaz ile yapmalıyım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada hiç yapmadım başlangıç için.

Son düzenleme:
Adobe Illustrator, Animate bilginiz olması lazım. Ayriten şunlar da işinizi görebilir:
After Effects, Toom Boom Harmony, Blender, Pivot Animator, Synfig Studio

İyi günler bende bu konularda oldukça meraklıydım bir zamanlar eğer bir bilgisayarın varsa bir grafik tablet alıp profesyonel düzeyde bu işi yapabilirsin ama sade ve kolay şeyler istiyorsan bir tablet ve tablet kalemi oldukça işini görücektir pc tarafında pek uygulama bilmem ama android bedava ve orta düzey uygulamalar var

Düzgün çizim yapılabilen herhangi bir cihazla, ve çizim yeteneği dışında frame anlayışınız olması gerek, her 1 frame 1 çizim, mantığı ile düşün, bu kısa videolarda en az 2000 frame var sanırsam, yani tam 2000 defa çizilmiş her şey, arkaplanlar kopyala yapıştır yapılır, bazı yerlerde az hareket ettirsin titreşim için falan ama yine de uğraştırıcı, şahsen pixel animasyonlar bu normal animasyonlara göre daha kolay.

Tabii Full bilgili değilim, benden daha iyi bilen birileri illa çıkacak, onların dediğine bakınız.

Her Frame'i tek tek çizilmez dostum öyle olsaydı yarım saatlik animasyonlar o kadar uzun sürerdi ki.

Her Frame'i tek tek çizilmez dostum öyle olsaydı yarım saatlik animasyonlar o kadar uzun sürerdi ki.

Ben normal animasyon hakkında pek bilgili değilim, OVA ve sprite animation yapıyordum eskiden, orada onun gibi bir mantık var, ona benzer demek istedim.

sonra editte çoğu yerin copy paste yapılabileceğinden de bahsettim.

Adobe Illustrator, Animate bilginiz olması lazım. Ayriten şunlar da işinizi görebilir:
Ekleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anlık ne önerirsiniz?

Bilgisayar var ve Huawei tablet ve kalemi var bunlarla bişey yapılabilirmi

Şu anlık ne önerirsiniz?
Bu videoyu izleyin, mobilseniz önerileri var. Eğer masaüstüyseniz Illustrator ve Animate yeterli olur.

Bilgisayar var ve Huawei tablet ve kalemi var bunlarla bişey yapılabilirmi
Yeter, yapılabilir.

Bunda diyelim karakteri sağa kaydıracağız onun için karakteri baştanmı çizmek lazım lazım yoksa kopyalayıp kaydırabiliiyor muyuz?

Bu videoyu izleyin, mobilseniz önerileri var. Eğer masaüstüyseniz Illustrator ve animate yeterli olur.

Yeter, yapılabilir.

Nasıl başlayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…