KerayG Megapat Katılım 1 Mart 2014 Mesajlar 81 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlan ben hobi olarak animasyon yapmak istiyorum. Ben formula 1 izliyorum. Bir adam onun animasyonunu yapıyor acaba hangi programla yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada amacım reklam yapmak değil.
Merhaba arkadaşlan ben hobi olarak animasyon yapmak istiyorum. Ben formula 1 izliyorum. Bir adam onun animasyonunu yapıyor acaba hangi programla yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada amacım reklam yapmak değil.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Eylül 2014 #2 Bunları önce çiziyorsunuz ve sonra hareket kazandırıyorsunuz. Basit animasyonlar böyle yapılır. Program listesi: All Animation Programs | Animation Programs
Bunları önce çiziyorsunuz ve sonra hareket kazandırıyorsunuz. Basit animasyonlar böyle yapılır. Program listesi: All Animation Programs | Animation Programs