After Effects ve kullanım kolaylığı mı? Alakası bile yok.After Effects kullanımının çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Freelancer tasarım&grafik işleriyle uğraşıyorum. After Effects efektleriyle, kullanım kolaylığıyla ve animasyon paketleriyle olsun çok rahat işinizi görecektir diye düşünüyorum.
Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim.Ben anime editleri yapacağım. Ve kullanacağım programlar Premiere ve After Effects. Hangisi ile başlamak en iyisi olur?
After Effects ve kullanım kolaylığı mı? Alakası bile yok.
Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim.
After Effects ve kullanım kolaylığı mı? Alakası bile yok.
Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim
Bir link var.After Effects ve kullanım kolaylığı mı? Alakası bile yok.
Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim.
Yani genellikle [avm] projeleri olacak.Ben anime editleri yapacağım. Ve kullanacağım programlar Premiere ve After Effects. Hangisi ile başlamak en iyisi olur?
Bir link var.
Yani genellikle [avm] projeleri olacak.
Vegasa baktım fakat mağlesef fiyatı çok yüksekte. Benim elimde adobe programları var.Vegas yeterli bunun için. After Effects gerekebilecek bir kaç yer var sadece
Adobe programları daha pahalı ama madem elinizde var Premiere kullanabilirsiniz. O bir iki AE gerektiren yerleri de Premiere üzerinden halledebilirsiniz. Mask, blending mode gibi basit şeyler için AE kullanmanın bir manası yok.Vegasa baktım fakat mağlesef fiyatı çok yüksekte. Benim elimde adobe programları var.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.