Anime izlemeli miyim?

Bir ara ask.fm diye bir soru sitesi vardı. Orada birinin profilinde görmüştüm güzel kızların olduğu anime önerisi sorusunda "Highschool DxD" yazıyordu. Gittim izledim. Ve animeye öyle başladım. İlk animem değildi. Daha önce 1-2 tane farklı zamanlarda izlemiştim. Ancak tam manasıyla aktif bir şekilde izlemeye o şekilde başladım. Çok etkisinde kalmıştım. Çünkü dxd çizim, müzik ve ecchi konusunda çok üst düzey bir animeydi. Daha sonra 30-40 tane daha ecchi anime izledim. Hiçbirinden aynı tadı alamadım. Daha fazla ecchi türü anime bulamayınca bu kategoriyi bırakıp farklı animeler izlemeye başladım. Popüler olanlardan giriştim. Değişik anime bulma teknikleriyle o günden beri yüzlerce anime izledim. Yani aslında senin başlamak isteme sebebin ile benimki aynı sayılır. Bu yüzden saygı duyuyorum. Benim gibi yap. "Higschool DxD" ile başla. Daha sonra ona benzeyenler ile devam et. Hepsini bitirince ufkunu genişletip başka kategorilere girişirsin.

Hocam buradan açtım güzel mi bu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzenleme: Ben gayet akıyorum ve sardı bu.

Artık konu troll mü değil mi anlayamıyorum, biri açıklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…