Anime izlememek için ne yapılmalıdır?

bulutkaya

Femtopat
Daha fazla  
Selam Arkadaşlar,
Animeye 1 yıl önce başladım ve şu an animeyi bırakamıyorum. İzlerken bayıyor insanı ama gene de izlemek istiyorum. Bunu bırakmam için ne yapmam gerekir?

Selam Arkadaşlar,
Animeye 1 yıl önce başladım ve şu an animeyi bırakamıyorum. İzlerken bayıyor insanı ama gene de izlemek istiyorum. Bunu bırakmam için ne yapmam gerekir?
Belki işe yarar ama bilmiyorum. Tarihe sar. 1.Dünya Savaşı 2.Dünya Savaşı falan. Ondan sonra zaten belgesel izlemekten vakit bulamıyorsunuz

Selam Arkadaşlar,
Anime'nin en kötü bölümlerini izle sonra bir süre sonra sıkılırsın. Ondan sonra da Dizi - Film, Belgesel falan izle.

Anime'nin en kötü bölümlerini izle sonra bir süre sonra sıkılırsın. Ondan sonra da Dizi - Film, Belgesel falan izle.
İsterse çok berbat olsun ama genede izlemek istiyorum sebepsiz yere.

Farklı diziler izle. Anime izlemek için uzun bir boş vakit gerek. Evde boş boş oturduğunuzu düşünüyorum o yüzden animeye sarıyorsunuz. Gidin dışarda dolaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…