körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #61 Ulunay dedi: Atma şu zehirli oku işte... Değil Genişletmek için tıkla... Hocam insan beyninin tasarlayabildiği ne mükemmel ki şimdi? Benim oynadığım oyunlar da mükemmel değil. Her köşesinde bug var
Ulunay dedi: Atma şu zehirli oku işte... Değil Genişletmek için tıkla... Hocam insan beyninin tasarlayabildiği ne mükemmel ki şimdi? Benim oynadığım oyunlar da mükemmel değil. Her köşesinde bug var
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 3 Nisan 2021 #62 Sizce ekrandaki piksellerden oluşmuş bir şeye aşık olmak mantıklı mı? Bende severim anime ama aşık olma seviyesinde değil.
Sizce ekrandaki piksellerden oluşmuş bir şeye aşık olmak mantıklı mı? Bende severim anime ama aşık olma seviyesinde değil.
ereenx Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 220 3 Nisan 2021 #63 Arthur_Callahan dedi: Evet, anime kızlarını ilah olarak mı görüyorsun? Genişletmek için tıkla... Herkesin kendi düşüncesi.
Arthur_Callahan dedi: Evet, anime kızlarını ilah olarak mı görüyorsun? Genişletmek için tıkla... Herkesin kendi düşüncesi.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #64 körbiginar dedi: Hocam insan beyni mükemmel şeyler tasarlayabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... Evet. Mesela şimdi aklından tasarladığın bir şeye ilgi duyabilirsin. Kendi aklından kurmuşsun ama sana mükemmel gelebilir.
körbiginar dedi: Hocam insan beyni mükemmel şeyler tasarlayabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... Evet. Mesela şimdi aklından tasarladığın bir şeye ilgi duyabilirsin. Kendi aklından kurmuşsun ama sana mükemmel gelebilir.
ereenx Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 220 3 Nisan 2021 #65 Mert_ KOÇAK dedi: Sizce ekrandaki piksellerden oluşmuş bir şeye aşık olmak mantıklı mı? Bende severim anime ama aşık olma seviyesinde değil. Genişletmek için tıkla... Piksellerden oluşmuyor insanlar çiziyor..
Mert_ KOÇAK dedi: Sizce ekrandaki piksellerden oluşmuş bir şeye aşık olmak mantıklı mı? Bende severim anime ama aşık olma seviyesinde değil. Genişletmek için tıkla... Piksellerden oluşmuyor insanlar çiziyor..
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #66 Tabii ki anormal. 2-3 çizime aşık olmak nedir arkadaş? Bence çok çirkinler. Gözlerim kanıyor görünce.
Tabii ki anormal. 2-3 çizime aşık olmak nedir arkadaş? Bence çok çirkinler. Gözlerim kanıyor görünce.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #67 ereenx dedi: Piksellerden oluşmuyor insanlar çiziyor.. Genişletmek için tıkla... Onları izlediğin ekran piksel değil mi? Arda_Animations dedi: Tabii ki anormal. 2-3 çizime aşık olmak nedir arkadaş? Bence çok çirkinler. Gözlerim kanıyor görünce. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
ereenx dedi: Piksellerden oluşmuyor insanlar çiziyor.. Genişletmek için tıkla... Onları izlediğin ekran piksel değil mi? Arda_Animations dedi: Tabii ki anormal. 2-3 çizime aşık olmak nedir arkadaş? Bence çok çirkinler. Gözlerim kanıyor görünce. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
ereenx Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 220 3 Nisan 2021 #68 Arda_Animations dedi: Tabii ki anormal. 2-3 çizime aşık olmak nedir arkadaş? Bence çok çirkinler. Gözlerim kanıyor görünce. Genişletmek için tıkla... Bruh.
Arda_Animations dedi: Tabii ki anormal. 2-3 çizime aşık olmak nedir arkadaş? Bence çok çirkinler. Gözlerim kanıyor görünce. Genişletmek için tıkla... Bruh.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 3 Nisan 2021 #69 ereenx dedi: Piksellerden oluşmuyor insanlar çiziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten o anlamda demedim izlerken piksel olarak görüyoruz çizmesi falan ayrı. Mert_ KOÇAK dedi: Hocam zaten o anlamda demedim izlerken piksel olarak görüyoruz çizmesi falan ayrı. Genişletmek için tıkla... Yani izlediğimiz ekran piksellerden oluşuyor.
ereenx dedi: Piksellerden oluşmuyor insanlar çiziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten o anlamda demedim izlerken piksel olarak görüyoruz çizmesi falan ayrı. Mert_ KOÇAK dedi: Hocam zaten o anlamda demedim izlerken piksel olarak görüyoruz çizmesi falan ayrı. Genişletmek için tıkla... Yani izlediğimiz ekran piksellerden oluşuyor.
ereenx Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 220 3 Nisan 2021 #70 differentturk dedi: Onları izlediğin ekran piksel değil mi? Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben oluşma kaynağı piksellerden değil diyorum. Pikseller ile dolu bir ekranda izliyorum orada oluşmuyorlar sonuçta.
differentturk dedi: Onları izlediğin ekran piksel değil mi? Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben oluşma kaynağı piksellerden değil diyorum. Pikseller ile dolu bir ekranda izliyorum orada oluşmuyorlar sonuçta.