1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 24 Eylül 2020 #1 Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum.
S SenSeI011 Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 60 24 Eylül 2020 #2 1080Tİ dedi: Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Deathstroke: Sövalyeler & Ejderhalar - Deathstroke: Knights & Dragons 2020 Animasyon Film izle Dc nin animesi bu da aksiyon için güzel bi önerim Ne Zha Zhi Mo Tong Jiang Shi 2019 Full HD Film izle Bende Daha İzlemedim Ama Hem Japon anime olması hemde kötü yorum olmaması önerilen bi anime bende izlicen Ölümcül Dövüş Efsanesi Akrebin İntikamı - Mortal Kombat Legends Scorpions Revenge 2020 Film izle Biraz Kanlı Kol Bacak Kopmalı Efsanee Amaa Crood’lar – The Croods 2013 hd film izle Aile Komedi SenSeI011 dedi: Deathstroke: Sövalyeler & Ejderhalar - Deathstroke: Knights & Dragons 2020 Animasyon Film izle Dc nin animesi bu da aksiyon için güzel bi önerim Ne Zha Zhi Mo Tong Jiang Shi 2019 Full HD Film izle Bende Daha İzlemedim Ama Hem Japon anime olması hemde kötü yorum olmaması önerilen bi anime bende izlicem Ölümcül Dövüş Efsanesi Akrebin İntikamı - Mortal Kombat Legends Scorpions Revenge 2020 Film izle Biraz Kanlı Kol Bacak Kopmalı Efsanee Amaa Crood’lar – The Croods 2013 hd film izle Aile Komedi Genişletmek için tıkla...
1080Tİ dedi: Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Deathstroke: Sövalyeler & Ejderhalar - Deathstroke: Knights & Dragons 2020 Animasyon Film izle Dc nin animesi bu da aksiyon için güzel bi önerim Ne Zha Zhi Mo Tong Jiang Shi 2019 Full HD Film izle Bende Daha İzlemedim Ama Hem Japon anime olması hemde kötü yorum olmaması önerilen bi anime bende izlicen Ölümcül Dövüş Efsanesi Akrebin İntikamı - Mortal Kombat Legends Scorpions Revenge 2020 Film izle Biraz Kanlı Kol Bacak Kopmalı Efsanee Amaa Crood’lar – The Croods 2013 hd film izle Aile Komedi SenSeI011 dedi: Deathstroke: Sövalyeler & Ejderhalar - Deathstroke: Knights & Dragons 2020 Animasyon Film izle Dc nin animesi bu da aksiyon için güzel bi önerim Ne Zha Zhi Mo Tong Jiang Shi 2019 Full HD Film izle Bende Daha İzlemedim Ama Hem Japon anime olması hemde kötü yorum olmaması önerilen bi anime bende izlicem Ölümcül Dövüş Efsanesi Akrebin İntikamı - Mortal Kombat Legends Scorpions Revenge 2020 Film izle Biraz Kanlı Kol Bacak Kopmalı Efsanee Amaa Crood’lar – The Croods 2013 hd film izle Aile Komedi Genişletmek için tıkla...
alayaman Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #3 Attack on titan Re Zero.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 24 Eylül 2020 #4 Captain Tsubasa izleyebilirsin. Genzo Wakabayashi <3
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 24 Eylül 2020 #5 Death Note izledim sadece.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 24 Eylül 2020 #6 1080Tİ dedi: Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sword Art Online izleyebilirsin. PustiPowerV2 dedi: Sword Art Online izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya da One Punch Man.
1080Tİ dedi: Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sword Art Online izleyebilirsin. PustiPowerV2 dedi: Sword Art Online izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya da One Punch Man.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Eylül 2020 #7 Kimetsu no Yaiba oneririm.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.297 Çözümler 13 24 Eylül 2020 #8 Başlamak için kesinlikle Death Note tavsiye ederim. Sonra Sword Art Online ile devam et. Ama en sevdiğim Akame ga Kill!'i de izlemeni öneriyorum. (Bu üç anime de Netflix'te bulunuyor.)
Başlamak için kesinlikle Death Note tavsiye ederim. Sonra Sword Art Online ile devam et. Ama en sevdiğim Akame ga Kill!'i de izlemeni öneriyorum. (Bu üç anime de Netflix'te bulunuyor.)
S SenSeI011 Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 60 24 Eylül 2020 #9 1080Tİ dedi: Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... birde resident evil in animesi var o da harika bir animedir
1080Tİ dedi: Merhablar, şu anlık hiçbir animeyi izlemedim. Önereceğiniz güzel animeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... birde resident evil in animesi var o da harika bir animedir
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 24 Eylül 2020 #10 Alttaki listeden yüksek puan verdiklerime bakabilirsin. NatsusDick's Anime List - MyAnimeList.net myanimelist.net (Anime list paylaşmak yasak mıi bilmiyorum yasaksa söyleyin kaldırırım.)
Alttaki listeden yüksek puan verdiklerime bakabilirsin. NatsusDick's Anime List - MyAnimeList.net myanimelist.net (Anime list paylaşmak yasak mıi bilmiyorum yasaksa söyleyin kaldırırım.)