Anime önerisi

Violet evergarden hariç izledim gerisini de listeye yazmamışım onu bir izleyeyim o zaman.
High school DxD ecchi ama fightları bayağı zevkli geçiyor bunada bakabilirsin.
Not: Ecchi önerme demişsin ama belki fikrini değiştirebilir bu anime o yüzden yazdım.

Onu da izlemiştim bayağı önce üstüne sezon falan çıkmış ona bakmayı düşünmüyorum yani kaliteliyse ecchi de olur başka bir şey bulamıyorum dizi izlemeye geçeceğim bu gidişle güncelinde olduğum animeler var yeni sezon falan beklediklerim şu an 7 tane animeyi takip ediyorum aynı anda ama kesmiyor. 3 tanesi çin animesi 10 dakika olanlarından kısa zaten.

Yaz sezonu çok güzel animeler çıkacak takipte kalırsanız iyi olur.

9 yıldır anime izleyen birine ne önerebiliriz ki bende uzun zamandır izliyorum ve her anime bitirdiğim de yenisini bulmak çok zor oluyor.

Myanimelist (MAL).
Benim imzamda olan "Puanladığım animeler" kısmına girin 8 üstü hepsini rahatlıkla izleyebilirsiniz.

O kadar şey izleyip Monster izlememene şaşırdım. Hemen izlemelisin.
Evangelion'da aynı şekilde. Bayağı klasik bir animedir. Niye izlemedin?

Fate series, monogatari series, violet evergarden, pshyco pass, ergo proxy, mekaku city actors, samurai champloo, neon genesis evangelion, mobil suit gundam ve steins gate gibi seriler önerimdir.

Bu sene güzel geçicek gibi gözüküyor, re zero,slime datta ken ve mushoku tensei bekliyorum.

Magic emperor, beginning after the end, solo leveling, Reverend Insanity gibi serilerde animeye uyarlanır diye umuyorum kısa zaman içerisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…